Verstastyöntekijä

Rittal on maailman johtava sähkökytkentä- ja IT-laitekaappien valmistaja sekä konesalien rakentaja, jonka korkealaatuisiin tuotteisiin luottavat teollisuus- ja IT-yritykset kaikilla mantereilla. Saksasta alkanut menestystarina perustuu alan aktiivisimpaan tuotekehitykseen, testattuun turvallisuuteen sekä tuhansiin modulaarisiin, yhteensopiviin tuotteisiin, joista asiakkaalle voidaan rakentaa aina sopiva ratkaisu. Rittal on suurin yritys maailmanlaajuisessa Friedhelm Loh Groupissa, jolla on noin 10 000 työntekijää ja noin 2 miljardin euron liikevaihto vuonna 2017. Suomen maayhtiö työllistää yli 50 ammattilaista, joiden vahvuuksia ovat pitkä kokemus asiakaslähtöisestä suunnittelusta ja avaimet käteen –toimituksista.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Vantaa
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

Etsimme Vantaalle päivätyöhön vakituiseen ja kokoaikaiseen tehtävään omatoimista ja kokenutta

KOKOONPANIJAA / ASENTAJAA

vastaamaan osaltansa tuotteiden kokoonpanosta ja aukotuksista.

Tässä tehtävässä odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, erinomaista loogista päättelykykyä sekä kokoonpano- ja aukotuskuvien lukutaitoa. Työnkuvaan liittyy oleellisesti Perforex työstökeskuksen käyttö (asiakkaan kuvien mukaan koteloiden ja kaappien aukotus) ja ohjelmointi. Tämän kaltainen osaaminen entuudestaan ja perusteet sähkötekniikasta luetaan eduksi. Odotamme myös, että työkalut pysyvät tiukasti käsissäsi ja tottelevat komentojasi.

Me olemme hyvin kiinnostuneita uteliaasta ja reippaasta asenteestasi. Olet innokas oppimaan uusia työtapoja, kasvamaan huipuksi tehtävissäsi ja sitoutumaan osaksi tiivistä työporukkaa. Tämä työ vaatii sinulta hyvää rutiininsietokykyä, mutta osaat silti reagoida hyvinkin nopeasti muutoksiin työtahdissa ja –määrässä.

Jotta pystyt hoitamaan työsi turvallisesti ja sisäisten sekä ulkoisten laatuvaatimusten mukaisesti, edellytämme tehtävään sopivaa koulutus- tai kokemustaustaa, erinomaista suomen kielen osaamista ja myös englannin kielen perusteet on hyvä osata. Todistukset suoritetuista työturvallisuus-, hätäensiapu-, tulityö- ja sähkötyöturvallisuuskoulutuksista luetaan eduksi.

Haluamme myös, että sinä viihdyt kanssamme, ja siksi tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen päivätyön, erittäin laajat työterveyshuollon palvelut, lounas- ja virkistysedut, mahdollisuuden luoda oman urapolkusi vakavaraisessa yrityksessä sekä myyntiin ja tuotantoon sidotun bonusmallin.

Kiinnostuitko? Toteutamme tämän rekrytoinnin yhteistyössä Manpowerin kanssa, joten täytä työhakemus ja rekisteröi cv:si Manpowerin sivuilla valitsemalla HAE. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Maria Kaukonen, maria.kaukonen@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys