MYYNTINEUVOTTELIJA, Kerava

Ahvenanmaalainen Ab Chipsters Food Oy on ruotsalaisen johtavan ravintola- ja suurkeittiöalan asiantuntijayrityksen Martin Serveran tytäryhtiö. Martin & Servera on Ruotsin suurin HoReCa-tukkuri. Konsernin liikevaihto v. 2015 oli 13 miljardia kruunua (1,3 miljardia euroa). Chipsters Food tunnetaan erityisesti tuoreimmista ja maukkaimmista kalatuotteistaan. Kalatuotteiden lisäksi laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat liha, tuoreet hedelmät ja vihannekset, majoneesipohjaiset salaatit ja valmisruoat. Suuri osa tuotteistamme valmistetaan omissa tuotantolaitoksissa Maarianhaminassa, Hyvinkäällä sekä Porvoossa. Tuotteet myymme ja markkinoimme suurkeittiö- ja vähittäiskauppa-asiakkaille Suomessa. Chipsters Foodin liikevaihto v. 2015 oli n. 53 milj. euroa.

Työpaikan sijainti: 
Kerava
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Vahvistamme HoReCa myyntiorganisaatiotamme ja haemme nyt puhelinmyyntityöhön Keravalle sinua aktiivinen ja iloinen

MYYNTINEUVOTTELIJA

Tehtävässä vastaat Chipstersin tuotteiden myynnistä nimetyille HoReCa-asiakkaille. Luot kysyntää sekä tutuille että uusille laadukkaille tuotteille ja tuoteryhmille. Pidät aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiisi ja huolehdit heidän tarpeistaan ja tuotetuntemuksestaan.

Toivomme sinulta:

-    aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä elintarvike- ja/tai suurkeittiöalalta
-    vahvaa myyntihenkisyyttä ja tuloshakuisuutta sekä luovaa ongelmanratkaisukykyä
-    vahvaa asiakaspalveluasennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja
-    oma-aloitteista, innostunutta työskentelyotetta ja hyvää paineensietokykyä
-    hyvää MS Office ohjelmien hallintaa
-    englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taidosta on etua

 Tarjoamme:

-    mielenkiintoisen, monipuolisen, itsenäisen ja vaihtelevan toimenkuvan
-    laadukkaat tuotteet
-    näköalapaikan kasvavan, alalla tunnetun elintarvikealan palveluksessa

Kiinnostuitko ? Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.manpower.fi mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 7.5.2017 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Henrik Grönqvist, puhelin 050 3699464.  

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.