MAKSULIIKENTEENHOITAJA, Helsinki

SPONDA on Suomen suurin kiinteistösijoitusyhtiö. Omistamme, vuokraamme ja kehitämme toimistotiloja, liiketiloja ja kauppakeskuksia Suomen suurimmissa kaupungeissa. Innovoimme jatkuvasti uusia toimitilakonsepteja vastaamaan tulevaisuuden työnteon tarpeisiin. Tästä esimerkkinä toimii vuonna 2016 avattu coworking hubimme MOW. Tänä vuonna saimme uuden omistajan merkittävästä kansainvälisestä sijoitusyhtiöstä, Blackstonesta, mikä tulee avaamaan meille lisää uusia ja innostavia mahdollisuuksia viedessämme toimialaa tulevaisuuteen.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme nyt Spondalle MAKSULIIKENTEENHOITAJAA rahoitusyksikköön. Kyseessä on järjestelmäprojektista johtuva kuuden kuukauden määräaikainen työsuhde. Työt alkavat sopimuksen mukaan oikean henkilön löydyttyä. Työpaikka sijaitsee yrityksen pääkonttorissa Helsingin ydinkeskustassa.

Tehtäväsi sijoittuu rahoitusyksikköön. Rahoitusyksikkö vastaa konsernin maksuliikenteestä, likviditeettiennusteista, mahdollisista paikallisista rahoitusjärjestelyistä ja niiden korkosuojauksista, valuuttasuojauksista sekä rahoitukseen liittyvästä IFRS raportoinnista

Tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti konsernin maksuliikenteen hoitaminen  Työssäsi käytät päivittäin Opus Capita –maksuliikennejärjestelmää sekä mahdollisesti UFW Treasury -ohjelmaa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää
- aiempaa kokemusta maksuliikenteen hoitamisesta
- aiempaa kokemusta OpusCapita-maksuliikennejärjestelmästä
- sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielten osaamista 
- reipasta ja oma-aloitteista työotetta
- numerotarkkuutta
- hyviä yhteistyötaitoja 

Sinua odottavat Spondalla alan ammattilaisista koostuva työyhteisö, kannustava työilmapiiri ja vahva yhteishenki.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Hakemusten läpikäynti aloitetaan ennen hakuajan päättymistä ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.