HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÄ KESÄTYÖ, Vaasa

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Vaasa
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme Pohjanmaan Asemat Oy:lle Huoltamokahvilatyöntekijöitä. Työpaikan sijainti on Shell Pitkäkatu ja Palosaaren St1. Pohjanmaan Asemilla on Vaasassa Shell huoltamot Vaasan keskustassa ja Kivihaassa, sekä ST1 Palosaarella. Pohjanmaan asemat tarjoaa huoltamoillaan polttoaineen lisäksi pikaruoka-, veikkaus-, ja myymäläpalvelut. 

Oletko sinä hakemamme iloinen ja asiakaspalveluhenkinen

HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÄ 

Työ on pääasiallisesti asiakaspalvelutyötä asemalla toimivassa ravintola - pikaruoka ja Select-myymälä konsepteissa. Työssäsi myyt ja valmistat ruoka-, ja kahvilatuotteita, päivittäistavaroita, polttoaineita, veikkausta ja asemalla myytäviä tuotteita. Lisäksi osallistut tuotteiden valmistukseen sekä asemalla tarvittaviin siivoustehtäviin.

Edellytämme hakijalta 18v. ikää. Olethan reipas, omatoiminen ja sinulta löytyy intoa asiakaspalvelu-, ja myyntityöhön. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen asiakaspalvelutyöstä. 

Työsuhde on määräaikainen kesätyö, työ soveltuu osa-aikaisena myös opiskelijalle. Osassa työvuoroja työskennellään pääsääntöisesti yksin. Pitkänkadun Shell on avoinna 24h. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn mukavassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden tehdä tarvittaessa vuoroja muissa yhtiön operoimissa yksiköissä.

Hae tehtävään mahdollisimman pian, haastattelemme tekijöitä jo hakuaikana.

Hae tehtävää viimeistään 26.6.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Anne Väisänen puh. 040-647 4328 tai anne.vaisanen@manpowergroup.fi