KIRJANPITÄJÄ , Oulu

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Pohjanmaa, Oulu
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme kirjanpidon ammattilaista osaksi taloushallinnon tiimiä. Tehtävä on määräaikainen (sijaisuus 1-6kk) ja kokopäiväinen. Työtehtävät koostuvat yrityksen päivittäisestä kirjanpidosta; maksuliikenteen hoitaminen, ostolaskujen kierrätys, tiliöinnit jne.
 
Tehtävissä menestyminen edellyttää

- tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa
- useamman vuoden kokemusta kirjanpidosta 
- vahvaa osaamista tilinpäätösasioissa ja järjestelmissä
- taloushallintoon liittyvän lainsäädännön hallintaa
- reipasta asennetta, vastuuntuntoa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn kuin myös hyviä vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän ja mukavat työkaverit sekä hyvän työilmapiirin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Päivi Lahdenperä, p. 040 357 2501 tai paivi.lahdenpera@manpowergroup.fi. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä, joten hae tehtävää pian luomalla hakuprofiilisi palkkapyyntöineen sivustollemme ja klikkaamalla tehtävässä olevaa HAE-painiketta kuitenkin viimeistään 22.04.2018 mennessä.