SISÄLLÖNTUOTTAJA, Kuopio

Saurum Osakeyhtiö on ketterä ja aikaansa seuraava merkkikorujen ja -kellojen valmistaja ja maahantuoja. Saurumilla on 75v historia laadukkaiden jalometallituotteiden valmistajana, jota kunnioitamme uudistamalla toimintaamme jatkuvasti. Brändejämme ovat mm. Lumoava, Citizen, Muumi, Rhythm, SONY sekä tietysti Saurum. Katso lisää www.saurum.fi

Työpaikan sijainti: 
Kuopio
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Oletko taitava tarinankertoja ja utelias digitaalisen markkinoinnin tekijä? Siinä tapauksessa saatat innostua tehtävästä, joka meillä on avoinna.

Haluamme vastata voimakkaammin digitaalisen markkinoinnin tarpeisiin, joten

haemme nyt Saurum Oy:lle

SISÄLLÖNTUOTTAJAA uuteen tehtävään.

Vastaat tehtävässäsi sosiaalisten medioiden kanavien sisällöstä ja viestinnästä sekä brändien verkkosivujen viestinnällisen sisällön tuottamisesta. Toimenkuvaasi kuuluu kehittää sosiaalisen markkinoinnin sisältöä, verkkosivustojamme sekä e-kauppaa niin että ne toimivat viestinnällisesti toinen toistaan vahvistavana kokonaisuutena. Vastaat myös Lumoava ja Citizen-brändien tarinan ja tekstin jalostamisesta ja tuottamisesta niin suomeksi kuin englanniksi.

Odotamme sinulta hyvää kiinnostavan ja oivaltavan sisällöntuottamisen osaamista.

Sinulle on luontevaa kirjoittaa mukaansatempaavaa tekstiä ja ”tarinallistaa” brändiemme markkinointiviestintää.

Odotamme, että some-viestintä ja -markkinointi on sinulle ennestään tuttua ja olet toiminut niiden parissa paljon aikaisemmissa tehtävissäsi.

Odotamme, että kykenet yhdistämään sisällöntuottamisen, markkinointiviestinnän ja SOME-kanavien tekemisen verkkosivustomme ja e-kaupan kanssa.

Sinulla on useamman vuoden työkokemus digitaalisesta markkinoinnista, e-kauppa ympäristöstä tai sisällöntuotannosta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn huippubrändien parissa sekä perehdytyksen tehtävään, tuotteisiin sekä yritykseen ja sen järjestelmiin.

Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen henkilöstö työskentelemässä brändiemme menestyksen parissa.

Tutustu brändeihimme: www.saurum.fi  www.lumoava.fi www.citizen.fi

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si oheisen HAE-painikkeen kautta ja liittämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kyseiseen tehtävään viimeistään 28.2.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa torstaina 1.2. ja keskiviikkona 7.2. klo 9-10 Senior Recruitment Consultant Tiina Venäläinen, p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.