OSA-AIKAISET ASIAKASNEUVOJAT RAHOITUSALALLE, Helsinki

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance, Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
3

 

Haemme nyt rahoitusalalla toimivalle asiakkaallemme kolmea asiakasneuvojaa määrä- ja osa-aikaisiin työsuhteisiin. Työsuhteet alkavat 1.3.2018 tai 19.3.2018 ja kestävät 31.12.2018 asti, jonka jälkeen jatko on mahdollinen. Tehtävien työmäärä on 30 h/viikko, joten työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai muutoin osa-aikatyötä etsivälle. Tehtävät täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä ja valitut henkilöt työllistyvät suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Vallilassa.

Tehtäviisi kuuluvat sekä pankki- että henkilöasiakkaiden palvelu laskutukseen ja kortteihin liittyvissä asioissa. Asiakaspalvelu on kolmivuorotyötä, jota tehdään arkisin ja viikonloppuisin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää
- sujuvaa suomen ja ruotsin, sekä hyvää englannin kielen osaamista
- kaupallista koulutusta tai aiempaa työkokemusta esim. puhelinasiakaspalvelusta tai rahoitus- tai pankkialalta
- hyviä vuorovaikutus-, viestintä- ja yhteistyötaitoja
- paineensieto- ja päätöksentekokykyä
- kykyä itsenäiseen toimintaan

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, rahoitusalan työehtosopimuksen mukaisen kilpailukykyisen palkkauksen sekä työyhteisön, jossa on hyvä yhteishenki.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävät täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi.