TILAUSTENKÄSITTELIJÄ, Turku

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Turku
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme asiakkaallemme motivoituneita ja ulospäinsuuntautuneita työntekijöitä täydentämään asiakaspalvelutiimiä ja työskentelemään monipuolisten asiakaspalvelutehtävien parissa.

Työtä tehdään puhelimitse, mutta kyseessä ei ole myyntityö. Työ suoritetaan 3-vuorotyönä, satunnaisesti vuoroja on myös siis viikonloppuiltaisin. Tähän työhön soveltuvat kaikki sosiaaliset ja oma-aloitteiset henkilöt, joilla on mahdollisuuksia joustaa tilanteiden mukaan. Työ on ajoittain myös hyvin hektistä, jolloin paineensietokykysi tulee testattua. 

Työilmapiiri on miellyttävä ja ystävällinen sekä ihmiset töissä mukavia ja auttavaisia. Tästä voi löytyä sinulle pidempiaikainen työpaikka tai lyhyempi esimerkiksi opiskelujasi tukeva työ. 

Työssä edellytetään hyvän suomen kielen taidon lisäksi englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taidosta etua.

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä!

Liitäthän hakemukseen myös palkkatoiveesi sekä kerrot miksi juuri sinä olet etsimämme henkilö.

Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowergroupin Rekrytointikonsultti Esko Saurio puh. 040 647 2205 tai esko.saurio@manpowergroup.fi