MYYJÄ K-RAUDAN TYÖKALUOSASTOLLE, Vaasa

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Vaasa
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications, Kaupan ala - Retail
Tehtävien määrä: 
1
 
Haemme asiakkaallemme Vaasan K-Rautaan reipasta 
 
MYYJÄÄ TYÖKALUOSASTOLLE
 
Tehtävässäsi palvelet pääasiassa kuluttaja-asiakkaita myymälässä ja vastaat erityisesti käsi- ja sähkötyökaluista, koneista, työvaatteista ja puutarhatyökaluista. Työskentelet arkipäivisin ja lauantaisin kaupan aukioloaikojen mukaisesti. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen, aloitus elo-syyskuulla. 
 
Sinulla on aiempaa kokemusta ja tuntemusta rakennustarvikkeista ja -laitteista. Koulutustaustasi voi olla teknilliseltä tai kaupalliselta puolelta. Viihdyt myyntitilanteissa ja haluat aidosti tarjota palvelua. Sinä olet tiimipelaaja ja nautit nopeatempoisistakin työpäivistä
 
Odotamme sinulta
 
- iloista asiakaspalveluasennetta
- myyntiosaamista rakennustarvikkeista ja laitteista
- kokemusta myyntityöstä
- työtä pelkäämätöntä asennetta ja halua oppia uutta
- oma-aloitteista ja aktiivista työskentelyotetta
- kaupallisen/teknisen alan opintoja tai tutkintoa
- molempien kotimaisten kielten sujuvaa osaamista, muu kielitaito eduksi
 
Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän sekä asiantuntevan tiimin tuen. Pääset suomalaisen rautakaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-Rauta-ketjussa sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena. 
 
Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.8.2019 mennessä, rekisteröimällä CV:si www.manpower.fi -sivustolla ja painamalla ilmoituksessa olevaa Hae- painiketta.