TUOTEKOORDINAATTORI, Vantaa

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Yli 60 vuoden kokemus on opettanut meille, että jokainen projekti on oma pieni universuminsa. Jokainen tehtävä on ainutlaatuinen, eikä kaikkiin tarpeisiin sovi sama ratkaisu. Kuuntelemalla, keskustelemalla ja antamalla neuvoja varmistamme, että osaamme tarjota oikean ratkaisun aina alusta loppuun saakka. Meiltä löydät sopivat välineet ja parhaan ratkaisun jokaiseen työhön joka ainoa päivä. Cramo Finland työllistää n. 500 henkilöä yli 50 toimipisteessä. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa sekä Keski- ja itä-Euroopassa. Cramolla on toimintaa 14 maassa ja yli 300 toimipisteessä. Cramo-konsernin liikevaihto on 779,8 milj.€ (2018) ja Cramo-konserni työllistää n. 2700 henkilöä.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
2

 

Tule rakentamaan vuokrausalan tulevaisuutta mainioon ja innostuneeseen joukkoomme!

Cramo hakee nyt Vantaan Ylästön pääkonttoriin kahta positiivisen draivin omaavaa

TUOTEKOORDINAATTORIA

vakituiseen työsuhteeseen osaavan tiimin jatkeeksi. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja valitut henkilöt työllistyvät alkuun vuokratyösuhteeseen Manpowerin kautta. Tarjolla on mielenkiintoinen ja vahteleva tehtäväkenttä, jossa on mahdollisuus oppia paljon. 

Tuotekoordinaattorin roolissa toimit osana tuotekoordinaattoreista ja ajojärjestelijöistä koostuvaa tiimiä ja pystyt tarvittaessa toimimaan molemmissa rooleissa. Vastaat keskitetysti kaluston hallinnasta ja tuet kannattavuustavoitteiden saavuttamista optimoimalla kaluston liikkumista ja sijoittelua. Toimintaa arvioimalla tunnistat jatkuvasti kehityskohteita, joiden avulla voimme parantaa liiketoiminnan kannattavuutta kalusto- ja kuljetus-optimoinnin kautta.  Otat vastaan ja koordinoit asiakkaiden kalustotoimitus- ja palautustilauksia myynniltä ja toimipisteiltä. Hyödynnät ammattitaitoasi ja varmistat, että kalusto toimitetaan tai noudetaan asiakkailta sovitusti sekä seuraat myös tarjous-, tilaus- ja palautuskantaa. Ennakoit tulevia tarpeita seuraamalla tarkasti kalustosuunnitelmaa ja varmistat, että kaluston käyttö ja liikuttelu tapahtuvat tehokkaasti sekä vastaat myös tuottamattoman kaluston seurannasta. Vastuullesi kuuluu myös henkilöstön kouluttaminen keskitettyjen kalustohallintaprosessien ja -työkalujen ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Yhteistyö alueiden myynnin ja toimipisteiden sekä huollon kanssa sujuu sinulta mallikkaasti.

Etsimme tiedonhaluista ja aloitekykyistä persoonaa, joka tarttuu toimeen tilanteessa kuin tilanteessa. Työssä menestyäksesi toimintasi on asiakaslähtöistä ja sinulla on halu kehittää toimintaamme.  Lisäksi odotamme sinulta tulostavoitteista otetta ja kalustonhallinnan tuntemusta. Toivomme myös kykyä analysoida ja hyödyntää talouden tunnuslukuja. Tehtävässä vaaditaan hyviä ICT- taitojaja erityisesti Excel- osaaminen on erittäin tärkeä ominaisuus. Eduksesi luemme myös rakennuskonevuokrausalan ja koneiden tuntemusta sekä rakennus- ja/tai kuljetusalan tuntemusta. Toimit osin kansainvälisessä ympäristössä, joten englannin kielen taito katsotaan myös eduksesi.

Tarjoamme laaja-alaisen, mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kunnossapidossa ja toimintamme kehittämisessä. Cramo tukee henkilöstöään tavoitteelliseen tekemiseen ja itsestään huolehtimiseen, niin työssä kuin vapaa-ajalla. 

WE ARE SHAPERS

Olemme jännittävällä matkalla viemässä toimialaamme eteenpäin. Päästäksemme seuraavalle tasolle tarvitsemme yritykseemme henkilöitä, jotka ovat valmiita tekemään kaikkensa tarjotakseen asiakkaillemme mainion päivän työmaalla. Kehittääksemme yritystämme ja toimialaamme haluamme löytää joukkoomme motivoituneita ja innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat kehittää myös omaa osaamistaan.

Jos tunnet poltetta päästä kehittämään toimintaamme ja luomaan yhdessä ammattitaitoisten kollegoiden kanssa edellytyksiä asiakkaiden entistäkin paremmille asiointi- ja palvelukokemuksille, hae tehtävää luomalla hakuprofiilisi Manpowerin sivuille ja klikkaamalla tehtävässä olevaa ”HAE”-painiketta. Hae paikkaa pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Suvi Väänänen, suvi.vaananen@manpowergroup.fi, +358 (0)40 167 9091.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.