Kunnossapitoasentaja

Roal Oy on voimakkaasti kasvava biotekniikka-alan yritys, jonka omistavat suomalainen Altia Oyj ja englantilainen elintarvikealan yritys Associated British Foods (ABF). Roal Oy on yksi maailman merkittävimmistä teollisuusentsyymien kehittäjistä ja valmistajista. Tuotamme entsyymejä rehu-, elintarvike-, metsä- ja tekstiiliteollisuuden tarpeisiin. Tutkimus- ja kehitysosastomme, laadunvalvonta-laboratoriomme, koetehtaamme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Rajamäellä, Nurmijärven kunnassa. Henkilökuntamme määrä on noin 170. Tehtaamme tuotannosta yli 95 prosenttia menee vientiin.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Kanta-Häme
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haluatko työskennellä yhdessä maailma merkittävimmistä bioteknologian kasvuyrityksistä? Oletko sinä se aktiivinen tekijä, jota kaipaamme porukkaamme?

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen tuotantolaitokseemme Rajamäelle oma-aloitteista ja ammattitaitoista teollisuusalan

KUNNOSSAPITOASENTAJAA

Tässä tehtävässä sinulla on lupa olla reipas ja positiivinen teollisuusympäristön osaaja, joka nauttii itsenäisestä työskentelystä. Et heittäydy huolimattomaksi rutiininomaisessa työssä, mutta osaat myös reagoida äkillisiin muutoksiin joustavasti. Työskentelet pääsääntöisesti aamuvuorossa, mutta joka neljäs viikko teet iltavuoroa.

Tärkein tehtäväsi on
- mekaaniset kone- ja laiteasennukset, korjaus-, ennakkohuolto- ja kunnonvalvontatyöt sekä määräaikaistarkastukset

Arvostamme suuresti
- ongelmanratkaisukykyä
- järjestelmällisyyttä
- pitkäjänteisyyttä
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- positiivista asennetta

Edellytämme sinulta
- soveltuvaa teknistä koulutusta esim. metallialan ammatillinen koulutus
- aikaisempaa kokemusta prosessiteollisuuden kunnossapitotehtävistä
- hitsaustaito ja kokemus kunnossapitojärjestelmistä katsotaan eduksi

Jotta SINÄ viihtyisit työyhteisössämme, tarjoamme sinulle:
- huolellisen perehdytyksen tehtävään ja muuta yrityksen sisäistä koulutusta
- mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä urallaan ison yrityksen sisällä
- erinomaiset työterveyshuollon laajennetut palvelut ja vakuutuksen, koska arvostamme työhyvinvointiasi ja –turvallisuuttasi
- virkistyspäiviä ja virike-edun
- kilpailukykyisen palkan ja tuotannon palkkiojärjestelmän

Tässäkö se on? Sinun uusi työpaikkasi? Siinä tapauksessa vakuuta puolestasi meidät ja rekisteröi cv:si välittömästi painamalla vieressä olevaa HAE-painiketta. Aloitamme hakemusten läpikäymisen välittömästi, koska tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Manpowerin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Maria Kaukonen, maria.kaukonen@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.