Hitsaaja, Kuopio

J-Metallikaluste Oy on metallituotteiden erikoisosaaja, joka valmistaa mittatilaustyönä metallista suurta ja pientä, yksittäiskappaleita ja pidempiä sarjoja. Yrityksen tuotantotiloista maailmalle lähtevät räätälöidyt tuotteet junttakoneen ohjaamoista kalakoukkuihin. Vuonna 2001 perustettu yritys tekee tuotteet mittatilaustyönä, alkaen suunnittelusta lopulliseen sarjavalmistukseen. Tuotevalikoimaan kuuluvat esimerkiksi kalusterungot ja kaapit, ohutlevytyöt, kevyet teräsrakenteet, pulverimaalaus, alumiinityöt, osavalmistus ja hitsauskokoonpanot. Myös haponkestävät ja ruostumattomat teräkset kuuluvat J-Metallikalusteen osaamiseen, minkä takeena ovat ammattitaitoinen henkilökunta ja tehokkaan tuotannon mahdollistava moderni konekanta.

Työpaikan sijainti: 
Kuopio
Tehtäväalue: 
Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme asiakkaallemme HITSAAJAA

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta  

- Mig (ja Tig) hitsaustaitoa
- kuvien lukutaitoa ja siistiä työnjälkeä
- huolellisuutta , luotettavuutta ja omatoimisuutta
- motivaatiota oppia uutta 

Työnkuvana on hitsata ykköskappaleita tai pienempiä sarjoja, putki- että peltitöitä.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen henkilökunnan työpanoksen, ajanmukaisen konekannan ja hyvät tuotanto- sekä varastotilat Kuopion Kylmämäessä sekä Metallialan TES mukaisen palkan. J-Metallikaluste on modernia tekniikkaa ja perinteistä metallialan käsityötaitoa yhdistävä erikoisosaajien yksikkö, joka reagoi ketterästi asiakkaidensa vaativiinkin tarpeisiin. Tervetuloa joukkoomme, alkuun kesän ajaksi, mutta työtilanteen mukaan työt voivat jatkua pidemmäksikin aikaa.  

Jätä hakemus www.manpower.fi sivulle ja kerro osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Hakuaika päättyy 30.6.2018. Kysy lisää rekrytointikonsultti Pia Leinonen puh. 040 570 1065 tai pia.leinonen@manpower.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.