Tuotantoinsinööri, Leppävirta

Parmaco on suomalainen yritys, joka lainaa asiakkaiden tarpeiden mukaan suunniteltuja ja rakennettuja koulu-, päiväkoti-, toimisto- ja hoivatiloja yli 50 vuoden kokemuksella. Lisäksi valmistamme ja myymme Master-työmaatiloja. Parmaco-rakennukset sekä Master-työmaatilat valmistamme omissa tehtaissamme Leppävirralla ja Pyhäjoella. Julkisen sektorin lisäksi asiakkaitamme ovat teollisuuslaitokset, valtionyhtiöt ja liikelaitokset. Liikevaihtomme vuonna 2015 oli 56 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on 130henkilöä. Markkina-alueemme ovat Suomi ja Ruotsi. Tutustu meihin www.parmaco.fi.

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Savo, Leppävirta
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme Parmaco Production Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen

TUOTANTOINSINÖÖRIÄ Leppävirran toimipisteeseen

Tehtävässäsi pääpaino on alkuun määrälaskennassa ja massoituksessa. Muita työtehtäviä ovat osa-luetteloiden teko, tarjouspyynnöt, ostot ja tuotekehitys. Tehtävänkuvaa on mahdollista laajentaa henkilön kykyjen ja mielenkiinnon mukaisesti.

Toivomme sinulta soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusinsinööri tai vastaava) ja/tai työkokemusta. Pitkää kokemusta tärkeämpi on asenne työntekoa kohtaan, motivaatio työntekoa ja uutta oppimista kohtaan.

Hyvät edellytykset tehtävässä menestymiselle antavat tietotekniset taidot ja perusohjelmien (excel yms.) hallinta sekä Autocad-osaaminen. Myös rakennusmateriaalien tuntemus sekä kyky kommunikoida englanniksi ja ruotsiksi katsotaan eduksi. Olethan myös omatoiminen ja kannat vastuun omasta työstäsi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, koulutuksen tehtävään, kehittyvän työpaikan sekä mukavan työporukan.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.manpower.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.9.2017.

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Pia Leinonen puh. 040 570 1065 tai pia.leinonen@manpowergroup.fi.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.