PIZZERIATYÖNTEKIJÖITÄ, Helsinki

Kotipizzan missio on tehdä maailmasta parempi paikka pizza kerrallaan. Kotipizza on Pohjoismaiden suurin pizzaketju ja yksi Suomen tunnetuimmista ravintolabrändeistä.

Työpaikan sijainti: 
Helsinki
Tehtäväalue: 
Kaupan ala - Retail, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Kotipizza Kallio hakee nyt kahta osa-aikaista pizzeriatyöntekijää. Työtä on tarjolla joustavasti noin 1-2 päivää viikossa, joten työ sopii erinomaisesti opiskelijalle tai lisätyöksi toisen työn oheen. Tehtävänkuvaan kuuluu pääasiassa kotiinkuljetus ja muut pizzerian työtehtävät tarpeen mukaan. Pizzeria on avoinna klo 10-22.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- B-ajokorttia, hygieniapassia ja vähintään 18 vuoden ikää

-asiakaspalveluhenkisyyttä ja joustavuutta

-oppimishalua ja kiinnostusta ravintola-alaa kohtaan

-reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta

Tarjoamme sinulle joustavan työn mukavassa tiimissä tunnetun ja arvostetun ravintolakonseptin parissa.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröimällä CV:si ja painamalla ilmoituksessa olevaa "Hae"-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.