LOGISTIKKO, Tampere

Tuomi Logistiikka Oy on Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin omistama hankinta- ja logistiikkayhtiö. Mahdollistamme asiakkaan helpon, joustavan, taloudellisen ja kehittyvän arjen 200 henkilön voimin. Liikevaihtomme on noin 90 M€. Laaja yhteistyöverkosto ja alati muuttuva toimintaympäristö haastaa meidät kehittämään osaamistamme jatkuvasti. Tutustu meihin osoitteessa tuomilogistiikka.fi.

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa, Tampere
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1
 
Etsimme nyt Tampereelle Tuomi Logistiikka Oy:lle LOGISTIKKOA sisäisen logistiikan kuljetustehtäviin.
 
Tehtävissä työskennellään sisäisessä huoltokuljetuksessa, jossa hoidetaan asiakkaan sisäisiä huoltokuljetuksia, joita ovat pääosin pyykki-, jäte-, ruoka-, apteekki-, varastotavara-, välinehuolto- ja postikuljetuksia.  Tehtävistä osa sijoittuu kiireiseen sairaalaympäristöön, jossa edellytetään paineensietokykyä, vuorovaikutustaitoja ja ympäristöön soveltuvaa siistiä ja huoliteltua ulkoasua. Sairaalaympäristö on savuton ja tuoksuton.
 
Toivomme sinulta:
 
- Sähkötrukin/kuljettimen ajotaitoa
- Hyviä asiakaspalvelutaitoja, huolellisuutta sekä tarkkaavaisuutta
- Sujuvaa suomen kielen taitoa
- Itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
- tarvittaessa joustavuutta työvuorojen suhteen
 
Eduksi katsomme kokemuksen ja koulutuksen logistiikka-alan tehtävistä.
 
Työvuorot sijoittuvat pääosin klo 06-19 välille. Työsuhde alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä perehdyttämisjaksolla ja jatkuu 30.9.2018 asti.
 
Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja valinta tehdään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin Jussi-Petteri Asikainen 040 661 7471 tai jussi-petteri.asikainen@manpowergroup.fi.
 
Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.