ROADSHOW PROMOOTTORI

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Yli 60 vuoden kokemus on opettanut meille, että jokainen projekti on oma pieni universuminsa. Jokainen tehtävä on ainutlaatuinen, eikä kaikkiin tarpeisiin sovi sama ratkaisu. Kuuntelemalla, keskustelemalla ja antamalla neuvoja varmistamme, että osaamme tarjota oikean ratkaisun aina alusta loppuun saakka. Meiltä löydät sopivat välineet ja parhaan ratkaisun jokaiseen työhön joka ainoa päivä. Cramo Finland työllistää n. 500 henkilöä yli 50 toimipisteessä. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa sekä Keski- ja itä-Euroopassa. Cramolla on toimintaa 14 maassa ja yli 300 toimipisteessä. Cramo-konsernin liikevaihto on 779,8 milj.€ (2018) ja Cramo-konserni työllistää n. 2700 henkilöä.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Varsinais-Suomi, Pirkanmaa
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications, Kaupan ala - Retail
Tehtävien määrä: 
1

 

Haussa nyt ROADSHOW PROMOOTTORI kiertämään Cramo Roadshow:n kanssa Suomea ajanjaksolla 3.5.-20.6.! Tarjolla on hauska ja vaihteleva työ tapahtumissa ja tiellä viihtyvälle sosiaaliselle henkilölle.

Järjestämme valtakunnallisen RoadShow:n, joka jalkautuu yhteensä n. 20 Cramon toimipisteessä. Osana RoadShowta on kampanjan auto, joka kiertää kaikki RoadShow-tapahtumat läpi.  Tapahtumat ovat yksittäisiä kiertuepäiviä ja näitä on kalenteroitu n. 2-3 tapahtumaa per viikko. Valtaosa tapahtumista pystytään toteuttamaan yhden päivän Roadshowna, mutta muutama kauempi kohde vaatii useamman päivän kestävää matkustamista. Päätehtävänäsi on kuljettaa kiertueajoneuvoa sovitun aikataulun mukaisesti valtakunnallisesti.

Lisäksi Roadshow työntekijän työtehtävään tapahtumien ympärillä kuuluu:

-  kiertueajoneuvon kuljetus ja puhtaanapito
-  tapahtuman järjestämisessä avustaminen ja erityisesti kiertueajoneuvon valmiiksi laittaminen ja purku tapahtuman jälkeen
-  Cramon henkilöstön kanssa tapahtuman luominen ja tapahtumassa avustaminen
-  tapahtumien taltiointi yhteistyössä markkinointitiimin kanssa (esim. kuvaaminen)

OLETKO ETSIMÄMME HENKILÖ?

Hakemamme henkilö on kiinnostunut ammattilaisille suunnatun tapahtuman onnistuneesta toteutuksesta ja tapahtumassa tapahtuvasta verkostoitumisesta. Henkilön vastuulla on markkinointimateriaalin kuskaaminen tapahtumapaikalle ja sen pystyttäminen muun henkilökunnan kanssa. Valittavan henkilön tulisi siis osoittaa sopivaa oma-aloitteisuutta sekä luotettavuutta itsenäistä työtä kohtaan.

-  BE-ajokorttia
-  asiakaspalveluhenkistä, iloista ja toimeen tarttuvaa asennetta
-  valmiutta ja halua oppia sisällöntuottoa sosiaaliseen mediaan
-  Valmius matkustaa valtakunnallisesti n. kahden kuukauden ajan.

WE ARE SHAPERS

Olemme jännittävällä matkalla viemässä toimialaamme eteenpäin. Päästäksemme seuraavalle tasolle tarvitsemme yritykseemme henkilöitä, jotka ovat valmiita tekemään kaikkensa tarjotakseen asiakkaillemme mainion päivän työmaalla. Kehittääksemme yritystämme ja toimialaamme haluamme löytää joukkoomme motivoituneita ja innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat kehittää myös omaa osaamistaan.

Jos tunnet poltetta päästä kehittämään toimintaamme ja luomaan yhdessä ammattitaitoisten kollegoiden kanssa edellytyksiä asiakkaiden entistäkin paremmille asiointi- ja palvelukokemuksille, hae tehtävää luomalla hakuprofiilisi Manpowerin sivuille ja klikkaamalla tehtävässä olevaa ”HAE”-painiketta. Hae paikkaa pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä! Valittu henkilö solmii työsopimuksen Manpowerin kanssa ja Manpower toimii työsuhteessa työnantajana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Suvi Väänänen, suvi.vaananen@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.