HITSAAJA, Vaasa

Custom Truck on monipuolinen putkentaivutuksen erikoisosaaja Pohjanmaalla. Custom Truck taivuttaa niin yrityksille kuin yksityishenkilöille kaikenlaiset putket tarkasti ja ammattitaidolla. Putkiosien valmistuksen lisäksi yritykseltä löytyy monipuolisia lisäpalveluita, kuten putkien loivempien säteiden mankeloinnit, hitsaus- ja kokoonpanotyöt, putkien päänmuotoilut, sekä monien erilaisten liitintyyppien asennus. Luotettavan alihankkijaketjun avulla yritys voi tarjota myös kokonaisuuksia, joihin voi sisältyä esimerkiksi laserleikkuut, levytyöt, hitsaukset, koneistukset ja monet erilaiset pintakäsittelyt. Lue lisää: www.customtruck.fi

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Vaasa, Isokyrö, Laihia, Mustasaari, Vöyri
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme 

HITSAAJAA Vähäänkyröön Vaasaan

Työtehtävänäsi on Mig/Tig-hitsauksen lisäksi kokoonpano ja kasaus. Pyydettäessä voit myös taivuttaa putkea ja vaikka sahata.

Etsityltä henkilöltä tulisi löytyä hitsausosaamisen lisäksi reippautta, omatoimisuutta ja oikeaa asennetta työn tekoon. Huomioimme myös vastavalmistuneet ja tehtävässä on mahdollisuus kehittyä ammattilaisten tukemana. 

Tarjoamme sinulle mukavan ja tiiviin työyhteisön lisäksi kilpailukykyisen palkan ja työn yrityksessä, jossa on tekemisen meininki. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta sinulla on mahdollisuus pidempään työsuhteeseen yrityksen kanssa. Työ on 1-vuorotyö ma-pe.

Toimi nopeasti, tekemistä riittää joka päivälle! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Hae tehtävää viimeistään 8.10.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Sales Manager Anne Väisänen puh. 040-647 4328 tai anne.vaisanen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.