TEKNINEN ISÄNNÖITSIJÄ, Vaasa

Kiinteistö Oy Pikipruukki on Vaasan suurin vuokranantaja. Pikipruukki tarjoaa kodikasta asumista elämän eri vaiheisiin ja omistajan tahdon mukaista sosiaalista asuntotuotantoa Vaasassa. Asuntojen vuokraustoiminnassa yhtiö toteuttaa omakustannusperiaatetta, tavoitteena ei ole tuottaa liiketaloudellista voittoa. Vastuullisena työnantajana yhtiö arvostaa henkilökuntaa ja johtoa. Yhtiö panostaa koulutukseen sekä asukasdemokratiaan ja kiinteistöjen ylläpidon kehittämiseen sekä huolehtii työntekijöidensä turvallisuudesta ja terveydestä heidän työssään. Lisätietoja www.pikipruukki.com

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Vaasa
Tehtäväalue: 
Rakennusala - Construction, Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen

TEKNISTÄ ISÄNNÖITSIJÄÄ Vaasaan
 

Vastaat asuntojen isännöinnistä itsenäisesti, asiakaspalveluhenkisesti ja kokonaisvaltaisesti. Vastuullasi on oma alue ja kaikki alueella sijaitsevat asunnot kuuluvat tehtäväkenttääsi. Työskentelet sujuvassa yhteistyössä muiden sidosryhmien kanssa.

Edellytämme hakijalta vähintään kolmen vuoden työkokemusta kiinteistöalalta, huomioimme myös soveltuvan työkokemuksen. Myös erinomaiset vuorovaikutustaidot ja pitkäjänteisyys ovat työssä menestymisen edellytys. Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta (rakennusmestari tai –insinööri), hyväksymme myös vaihtoehtoisen soveltuvan koulutuksen. Tehtävässä katsotaan myös eduksi kokemus kiinteistöalan ohjelmistojen käytöstä. Kielitaitovaatimuksena tehtävässä on hyvä suullinen suomi, ruotsi ja englanti. Ajokortti on välttämätön, tarvitset työssäsi autoa. 

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen lisäksi monipuolisen tehtäväkentän kiinteistö- ja isännöintialan ammattilaisten kanssa. Saat tehtävääsi työyhteisön tuen ja kattavan perehdytyksen.

Toimi nopeasti! Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää viimeistään 30.4.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Anne Väisänen puh. 040-647 4328 tai anne.vaisanen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.