HR & PALKKA-ASIANTUNTIJAA, Helsinki

We are serious about fun! Are you serious about payroll? Excellent, we clearly have something in common! Liity siis joukkoomme, taitava palkka-asiantuntija! Ubisoft RedLynx on yksi Suomen vanhimmista ja suurimmista peliyrityksistä. Yli 17 vuoden historiamme aikana olemme julkaisseet yli 100 peliä lähes kaikille yleisimmille pelialustoille myyden yhteensä yli 10 miljoona peliä. Tällä hetkellä keskitymme mobiili- sekä konsoli- ja tietokonepeleihin. RedLynxillä työskentelee lähes 150 pelialan ammattilaista ja joukkomme koostuu 21 eri kansallisuudesta. Vuodesta 2011 lähtien olemme olleet osa Ubisoftia, joka on maailman kolmanneksi suurin pelienjulkaisija työllistäen n. 15 000 työtekijää. http://redlynx.com/

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
1

Nyt etsimme kasvavaan joukkoomme

HR & PALKKA-ASIANTUNTIJAA

osa-aikaiseen palkkahallinnon tehtäviin noin kaksi päivää viikossa, mutta osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan voidaan työnkuvaa laajentaa muihin HR-tehtäviin. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä innovatiivisessa, nuorekkaassa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa pääset kasvamaan yhdessä yrityksemme kanssa. Olet HR- ja taloustiimin luottotyyppi ja tärkeimmät asiakkaasi ovat meidän mahtavat työntekijämme – me autamme heitä tekemään ihmeitä! 

Tehtävässä vastaat itsenäisesti koko palkanlaskentaprosessista aina palkka-aineston keräämisestä palkkojen maksuun. Autat ja neuvot työntekijöitämme kaikissa palkkoihin, työajanseurantaan, etuuksiin ja lomiin liittyvissä asioissa. Mahdollisuuksien mukaan osallistut kuukauden päätteeksi konsernin palkanlaskentaan liittyvään kuukausiraportointiin ja hoidat myös muun viranomaisraportoinnin. Muuttuvassa toimintaympäristössämme sinulla on myös intoa kehittää prosessejamme aktiiviisesti. Matalassa organisaatiossamme annamme työntekijöillemme paljon vastuuta ja vapautta menestyä työtehtävissään.

Odotamme sinulta:

Aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä parin vuoden ajalta
Reipasta asennetta, sillä työkokemustakin tärkeämpää on ratkaisukeskeinen ja asiakaspalveluhenkinen asenne
Kykyä saada asiat tapahtumaan sovituissa aikataulussa
Rutiinien sietokykyä, mutta toisaalta innokkuutta tarttua myös uusiin haasteisiin
Ennakkoluulotonta otetta erilaisten ohjelmistojen käyttöön sekä excelin ja muiden Office-ohjelmien suvereenia käyttöä
Hyvää englannin kielen taitoa kansainvälisen asiakaskuntasi vuoksi 

Lupaamme tarjota sinulle:

Paljon uusia haasteita, unohtamatta jokapäiväistä hauskanpitoa
Mahdollisuuden kehittää palkkahallinnon prosesseja ja toimintatapoja  
Ammattitaitoisten tiimien tuen sekä mutkattomattoman tavan työskennellä matalassa organisaatiossamme
Avoimen, kansainvälisen ja hauskan työskentely-ympäristön, joka on täynnä kunnianhimoisia ja intohimoisesti työhönsä suhtautuvia pelialan ammattilaisia
Toimistomme sijaitsee Vallilassa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä

Emme malta odottaa, että tapaamme sinut!
Hae
 tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi tai puh. 0401679091.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä. Vuosittain rekrytoimme yli kolme miljoonaa ihmistä vakinaisiin ja määräaikaisiin tehtäviin ja tarjoamme kattavia henkilöstöalan palveluja. Manpowerilla on yli 3500 toimistoa 80 maassa. Suomessa palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Olemme asiantuntijasi muuttuvassa työmaailmassa. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.