SALES CONSULTANT, Helsinki

KOMPAN on maailman suurin ulkoleikkivälineiden ja ulkokuntoilulaitteiden valmistaja, joka on saanut tunnustusta innovatiivisista ja laadukkaista tuotteistaan kansainvälisesti. Yhtiöllä on yli 1100 työntekijää ja toimintaa yli 80 maassa. Toiminnan kasvaessa voimakkaasti KOMPAN rekrytoi lisää henkilöstöä myös Suomen organisaatioonsa.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

KOMPAN Suomi Oy on voimakkaassa kasvussa, ja etsimme heille nyt vakituiseen työsuhteeseen Helsingin toimistolle Lauttasaareen jo lyhyen työkokemuksen hankkinutta

SALES CONSULTANTIA

Tehtävä on loistava mahdollisuus tavoitteelliselle ja motivoituneelle myyntityöstä kiinnostuneelle henkilölle, joka haluaa menestyä työssään. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä, kuitenkin mielellään mahdollisimman pian.

Sales Consultantina vastaat puhelimitse tapahtuvasta B2B-myyntityöstä. Hoidat iloisella asenteella asiakaskontaktointia, teet itsenäisesti asiakkaille kattavat tarvekartoitukset ja niiden perusteella tunnistat uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Alalla on valtava kasvupotentiaali ja saat käyttöösi valmiin asiakaslistan. Omaat erittäin tuloshakuisen ja myynnillisen asenteen. Työstät ja kontaktoit aktiivisesti uusia liidejä sekä teet oma-aloitteisesti pienimuotoisia tarjouksia. Käytät työssäsi tehokkaasti erilaisia myynnin työkaluja saavuttaaksesi tavoitteet ja parantaaksesi asiakasviestintää. Teet työssäsi läheistä yhteistyötä muun myyntiorganisaation kanssa uusien mahdollisuuksien jatkotyöstämisessä. Ylläpidät asiakastietoja MS Dynamics CRM.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

- Myyntilähtöistä, aktiivista otetta ja kykyä toimia rakentavasti osana myyntiorganisaatiota

- Aikaisempaa kokemusta myyntityöstä, etenkin kokemus puhelimitse tapahtuvasta myyntityöstä ja kylmäsoitoista katsotaan eduksi

- Tavoitteellista, järjestelmällistä ja oma-aloitteista työotetta

- Hyviä kommunikointitaitoja, innostunutta ja positiivista asennetta

- Erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, sujuvaa englannin kielen taitoa. Ruotsin kieli katsotaan eduksi.

- Sujuvaa MS Office -osaamista

Tarjoamme mielenkiintoisen ja motivoivan työn leikin ja liikunnan näköalapaikalla. Työskentelet osana kunnianhimoista ja tavoitehakuista tiimiä sekä yhtiön innovatiivista ja myyntiorientoitunutta kulttuuria. Pääset osaltasi vaikuttamaan organisaation toimintaan ja näyttämään omat kykysi. Tehtävässä on mahdollisuus kehittyä osaamisen mukaan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja painamalla ilmoituksessa olevaa Hae-painiketta mahdollisimman pian. Haethan pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Consultant Manager Saara Kujansuu, saara.kujansuu@manpowergroup.fi.   

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.