ASFALTTITYÖNTEKIJÄ/ ASFALTARBETARE, Pedersöre, Österbotten

Sundström Ab Oy on menestyvä ja kasvava perheyritys Pedersören kunnassa. Sundströmin kaiken toiminnan keskiössä on laadukas ja joustava palvelu. Yrityksen toimialoina ovat maanrakennus, radanrakennus, asfaltointi, kuljetukset, murskaustyöt ja salaojitustyöt. Yrityksen liikevaihto on noin 60 milj. € ja työntekijöitä noin 100 henkilöä. Lisätietoja www.sundstroms.fi.

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Pedersören kunta
Tehtäväalue: 
Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
2

 

Haemme Sundström Ab Oy:n palvelukseen ammattitaitoista

ASFALTTITYÖNTEKIJÄÄ Pedersöreen

Etsimme asfalttityöntekijöitä Pohjanmaan alueelle. Työ on kokoaikatyö ma-pe ja kestää n. 7kk. Sinulla on mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen asiakasyrityksen kanssa. Työpäivä alkaa Pedersöressä klo 6 aamulla ja työ suoritetaan n. 100 km säteellä Pedersörestä. 

Toivomme sinulta voimassaolevaa työturvallisuus- ja tieturvakorttia, sekä kokemusta asfalttityöstä. Olethan joustava ja sinulla on reipas sekä hyvä asenne työntekoa kohtaan. Toivomme sinulta hyvää fyysistä kuntoa ja joustavuutta. 

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti, tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää viimeistään 17.4.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Anne Väisänen puh. 040-647 4328 tai anne.vaisanen@manpowergroup.fi

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sundström Ab Oy är ett framgångsrikt och växande familjeföretag i Pedersöre kommun. Centralt i all Sundströms verksamhet är högklassig och flexibel betjäning. Företagets affärsområden är byggande, spårbyggande, asfaltering, transport, krossning och dränering. Företagets omsättning är cirka 60 milj. € och anställda är cirka 100 personer. Mer information www.sundstroms.fi.

Till Sundström Ab Oys tjänst söker vi en sakkunnig

ASFALTARBETARE till Pedersöre

Vi söker efter asfaltarbetare i Österbotten. Arbetet är heltid må-fr och håller på i ungefär 7 månader. Du har även möjlighet till ett långsiktigt förhållande med vårt kundföretag. Arbetsdagen börjar i Pedersöre kl. 6 på morgonen och arbetet utförs inom en radie på ungefär 100 km från Pedersöre. 

Vi önskar att du har ett giltigt arbetarskydds- och vägskyddskort, samt erfarenhet av asfaltarbete. Du är flexibel och har en rask och positiv inställning till arbetet. Vi önskar att du har god fysisk kondition och flexibilitet. 

Blev du intresserad? Var snabb, platsen fylls genast när vi hittar den lämpliga personen.

Sökplatsen senast 17.4.2018 genom att registrera dig som sökande på sidan www.manpower.fi och trycka på Sök-knappen. Mer information om arbetet fås av Recruitment Consultant Anne Väisänen vid ManpowerGroup Oy, tfn. 040-647 4328 eller anne.vaisanen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.