FYSIOTERAPEUTTI, Tampere

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Tampere
Tehtäväalue: 
Terveydenhuoltoala - Health Care
Tehtävien määrä: 
1

 

Asiakkaamme on pitkät perinteet omaava Tampereella toimiva fysikaalinen hoitolaitos, jossa työskentelee 10 alan ammattilaista. 

Etsimme nyt asiakkaallemme pikaisella aikataululla osa-aikaista FYSIOTERAPEUTTIA määräaikaiseen sairaslomansijaisuuteen. Työt alkavat heti soveltuvan henkilön löydyttyä ja hyvälle tekijälle työtä saattaa olla tarjolla myös jatkossa asiakasyrityksen asiakaskunnan mahdollisesti laajentuessa. Työtä on tarjolla 2-3 päivänä viikossa ja työaika iltapäiväpainotteisesti klo 14-18 välillä. Työtä voi tehdä myös oman toiminimen kautta. Työpaikka sijaitsee Tampereen keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää alan koulutusta ja minimissään kahden vuoden työkokemusta fysioterapeutin tehtävistä. Arvostamme neurologista osaamista ja kokemusta monipuolisesta fysioterapeutin työstä. Työssä kohtaat monipuolisesti erilaisia asiakkaita ja olet sydämellä mukana heitä auttamassa. Kohtaat ihmisen ihmisenä ja omaat rempseän asenteen sekä lähestymisotteet asiakastilanteisiin. 

Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Area Manager Tuuli Lamminmäki 040 648 2647 tai tuuli.lamminmaki@manpowergroup.fi.