HUOLTOMEKAANIKKO, Jyväskylä

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200. Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan. Katso lisää www.tekninenkauppa.fi ja www.wihuri.fi

Työpaikan sijainti: 
Jyväskylä
Tehtäväalue: 
Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme Jyväskylään

Huoltomekaanikkoa vakituiseen työsuhteeseen

Toimit kenttähuoltomekaanikkona vastaten trukkien, ympäristönhoito- ja maanrakennuskoneiden (Linde-, Wille- ja Catepillar-merkkien) huolto- ja korjaustöistä. Työ on itsenäistä ja tehtävässä menestymisen ratkaisee oikea persoona, asenne, halu oppia uutta, oma-aloitteisuus, itsenäiset työskentelytavat ja kiinnostus alaan. Työtehtävät suoritetaan pääasiassa asiakkaiden luona Keski-Suomen alueella. 

Odotamme sinulta

  • Soveltuvaa teknistä ammattitutkintoa
  • Alan työkokemusta, mekaniikan tuntemusta, hydrauliikan osaaminen plussaa
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa, sekä hallitset kirjallisen teknisen englannin kielen kohtuullisesti
  • IT-perusteet ovat hallussasi
  • C-ajokorttia.

Katsomme eduksi myös sähkötekniikan tuntemuksen sekä kokemuksen liikkuvan kaluston huolto- ja korjaustoiminnasta.

Tarjoamme sinulle vakituisen, mielenkiintoisen ja vaihtelevan päivätyön, motivoituneet ja mukavat työkaverit, sekä hyvän ansiotason. Haluamme sinusta luotettavan asiantuntijan tiimiimme, joten panostamme perehdytykseesi sekä ammattitaitosi jatkuvaan kehittämiseen.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:ltä Susanna Määttä 040 183 8301 susanna.maatta@manpowergroup.fi  

Hae tehtävää rekisteröimällä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen viimeistään 10.2.2019 sivullamme www.manpower.fi 

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.