OPERATIIVINEN KENTTÄPÄÄLLIKKÖ, Helsinki

Vuonna 1991 toimintansa aloittanut Arnolds on Suomen ensimmäinen amerikkalaistyylinen nopean palvelun kahvilaketju. Toimipaikkoja on nykyään kolmisenkymmentä. Kaikki kahvilat sijaitsevat keskeisillä paikoilla kauppakeskusten vilinässä. Täysin kotimainen Arnolds toimii sataprosenttisesti franchisingperiaatteella eli jokaista Arnolds-kahvilaa luotsaa itsenäinen yrittäjä. Arnolds tunnetaan ainutlaatuisista amerikkalaistyyppisistä tuotteistaan. Tuotteet valmistetaan ketjun omilla perinteisillä resepteillä, parhaista raaka-aineista, päivittäin. Donitsipaikkana aloittaneen Arnoldsin tuoterepertuaari on laajentunut aikojen kuluessa valtavasti. Makeiden tuotteiden rinnalla on tänä päivänä tarjolla muun muassa ruokaisia Bageleita, pariloituja Toasteja, aidoista hedelmistä ja marjoista valmistettavia Smoothieita sekä Fruitieita ja laaja valikoima vastuullisesti tuotettuja kahveja. Arnolds on tutkitusti vuodesta toiseen maamme tunnetuin ja erittäin arvostettu kahvilaketju (Taloustutkimus; Suomi tänään pikaruoka- ja kahvilaketjut). Kahvilat ovat tuttuja noin kahdelle kolmesta suomalaisesta. Arnolds on valittu Vuoden Franchisingketjuksi vuosina 1999 ja 2011.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Kaupan ala - Retail, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt aktiivista ja innostavaa  

OPERATIIVISTA KENTTÄPÄÄLLIKKÖÄ

Operatiivisena päällikkönä toimit Arnolds-yrittäjien ensisijaisena yhteyshenkilönä ja tukena. Olet tärkeässä avainroolissa yrittäjien motivoimisessa ja sparraamisessa. Osallistut erilaisiin kehittämisprojekteihin, ja huolehdit että Arnolds-kahvilat toimivat asetettujen laatustandardien mukaisesti. Tehtäviisi kuuluvat kahviloiden laatuarvioinnit ja teet yhteistyötä markkinoinnin kanssa.

Toivomme kokemusta vastaavista tehtävistä, franchisingketjun käytännön tuntemusta sekä kauppallista ajattelua.  Kahvilatoiminnan tuntemus katsotaan eduksi. Henkilönä olet innostava ja saat muutkin innostumaan, olet hyvä kuuntelija ja sosiaalisesti lahjakas. Englannin ja suomenkielesi ovat sujuvalla tasolla ja olet valmis matkustelemaan.  

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän laadukkaiden tuotteiden parissa, sekä rennon ja mukavan työyhteisön tuen.  

Kiinnostuitko? Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella mahdollisimman nopeasti mutta viimeistään 26.3.2018. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydettyä. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultti Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464, henrik.gronqvist(at)fi.experis.com

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.