PÄÄARVIOIJA (MDD Aktiiviset laitteet), Tampere

Eurofins Expert Services Oy on osa kansainvälistä Eurofins Groupia. Tarjoamme erilaisia asiantuntija-, sertifiointi-, testaus- ja tarkastuspalveluja. Meillä työskentelee 200 eri alojen asiantuntijaa. Liikevaihtomme on 19,5 milj. €. Toimipisteemme ovat Espoossa, Tampereella ja Vihdissä. Eurofins Scientific Group on globaali yli 650 laboratorion verkosto 45:ssä maassa. Koko ryhmän vuosittainen liikevaihto on yli 4 miljardia euroa. Meitä työskentelee yhteensä yli 40 000 ihmistä eripuolilla maailmaa. Eurofins on yksi suurimmista testaus-, tarkastus- ja sertifiointitoimialan palvelutarjoajista. Tavoitteemme on varmistaa, että ihmiset voivat luottaa käyttämiensä tuotteiden turvallisuuteen. Lue lisää eurofins.fi/expertservices.

Työpaikan sijainti: 
Tampere, Helsinki
Tehtäväalue: 
Terveydenhuoltoala - Health Care
Tehtävien määrä: 
1

 

Uusien eurooppalaisten lääkinnällisiä laitteita koskevien asetusten myötä panostamme palveluihimme ja kasvatamme toimintaamme. Haemme nyt asiantuntijaa lääkinnällisten laitteiden ilmoitettuun laitokseen.

Haemme Tampereelle henkilöä, jolla on työkokemusta lääkinnällisistä laitteista ja edellytykset perehtyä pääarvioijaksi.

Toimimme Valviran nimeämänä ilmoitettuna laitoksena EU:n lääkinnällisiä laitteita koskevien direktiivien (MDD ja IVDD) puitteissa. Nyt haettavana oleva tehtävä sijoittuu terveydenhuollon tuotteiden palvelukokonaisuudesta vastaavaan tiimiin. Toimipaikka on Tampere, muutto ei ole välttämätöntä. Toimeksiantoja ilmoitetulla laitoksella on ympäri maailmaa ja tehtävä sisältää kohtalaisen määrän matkustamista (n. 50pv vuodessa).

Vastuut

Pääarvioijan pääasiallinen tehtävä on lääkinnällisten laitteiden ja laadunhallintajärjestelmien vaatimustenmukaisuuden arviointi liittyen lääkinnällisten laitteiden CE-merkintään ja markkinoille saattamiseen. Teknisten tiedostojen arviointi suoritetaan toimistotyönä, laatujärjestelmien arviointi edellyttää matkustamista. 

Pääarvioija vastaa toimeksiantojen vaatimustenmukaisuuden arvioinnista, kouluttaa muita ryhmän jäseniä ja tarvittaessa ulkopuolisia asiantuntijoita. Pääarvioija tekee esityksen ilmoitetun laitoksen päätöksentekijälle tuotteen / valmistajan hyväksymisestä tai hylkäämisestä.

Hakijalta odotamme

Tehtävään valittavalta edellytetään työkokemusta lääkinnällisten laitteiden parista; laaja tietämys tuotteissa käytettävistä teknologioista tai niihin liittyvistä tieteellisistä näkökohdista sopivat myös työkokemukseksi. Myös lääkinnällisissä laitteissa käytettävien ohjelmistojen ja näihin laitteisiin liittyvien tietojärjestelmien tuntemus edesauttavat toimimista tehtävässä.

Sopiva koulutus tehtävään on soveltuvan alueen ylempi korkeakoulututkinto, esimerkiksi lääketieteellisestä tekniikasta tai fysiikasta, ohjelmisto- tai tietotekniikasta, elektroniikasta, mittaustekniikasta tai biofysiikasta.

Odotamme kykyä itsenäiseen, objektiiviseen ja tulokselliseen työhön. Tehtävässä on eduksi hyvä kirjallinen ulosanti. Hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot edesauttavat toimimista tehtävässä sekä asiakkaiden kanssa tapahtuvassa vuorovaikutuksessa. Tehtävään valittavalta vaaditaan sujuvaa englanninkielen taitoa.

Tarjoamme

Eurooppalaisen lääkinnällisiä laitteita koskevan lainsäädännön päivittyessä tarjoamme sinulle näköalapaikan alan teollisuuteen sekä mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät sekä kilpailukykyiset edut. Meillä voit olla mukana kehittämässä omaa toimintaamme ja päästä mukaan loistavaan ja nopeasti kasvavaan tiimiimme.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 17.2. mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujemme www.experis.fi tehtävän ”Pääarvioija (MDD aktiiviset laitteet), Tampere” -kautta.

Toteutamme haun yhteistyössä Experiksen kanssa. Hakemuskäsittelystä ja valintaprosessista vastaa Experiksen rekrytointikonsultti Mikko Keskinen, p. 040 674 3150 tai mikko.keskinen@fi.experis.com

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.