MYYNTI- JA OSTORESKONTRA, Vantaa

Cramo Oyj on palveluyritys, joka tarjoaa kone- ja laitevuokrauspalveluja sekä vuokraa siirtokelpoisia tiloja. Kone- ja laitevuokraus koostuu rakennuskoneiden ja -laitteiden vuokrauksesta ja vuokraukseen liittyvistä palveluista. Cramo on alansa johtavia palveluntarjoajia Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Cramolla on toimintaa 14 maassa noin 300 toimipisteessä ja henkilöstöä lähes 2 500. Vuoden 2017 liikevaihto oli 730 miljoonaa euroa. Cramon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja: www.cramogroup.com

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Vantaa
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt kesänajaksi reipasta ja toimeen tarttuvaa 

OSTO- JA MYYNTIRESKONTRANHOITAJAA

Vantaalla sijaitsevaan Cramon pääkonttoriin. Tehtävässä toivottava aloitus on mahdollisimman pian ja määräaikaisuus syyskuun 2018 loppuun. Tehtäviisi kuuluu monipuolinen osto- tai myyntireskontran hoito sekä tätä kautta verojenkäsittely (ALV.). Työ on monipuolista, vaihtelevaa ja pääset tekemään tiivistä yhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tehtävään saat hyvän perehdytyksen, mutta päästäksesi mahdollisimman nopeasti työhön käsiksi omaat jo kokemusta reskontran tehtävistä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta sekä hyvää asennetta, korkeaa työmotivaatiota ja tiimityötaitoja. Olet positiivinen ja ripeä työntekijä, joka hoitaa jokaisen työtehtävän mallikkaasti. Mukaudut nopeasti uuteen ympäristöön ja olet nopea oppimaan uusia käytäntöjä. Toivomme valitun henkilön olevan numerotarkka, järjestelmällinen sekä oma-aloitteinen. 

Tarjoamme sinulle arvokasta työkokemusta ja mukavat työkaverit, osana arvostetun ja vakavaraisen yrityksen rivejä. Työssä pääset oppimaan uutta ja toimimaan vastuullisessa roolissa, innostavan työporukan ympäröimänä.

Tavoitteenamme on MAINIO PÄIVÄ TYÖMAALLA. Teemme Cramolla töitä uudenlaisten – toimivien – työpäivien eteen. Mielestämme kaikkien tulisi viihtyä työssään ja päästä nauttimaan maailmasta, jota asiakkaamme rakentavat. Joka päivä. 

Hae tehtävää luomalla hakuprofiilisi Manpowerin sivuille ja klikkaamalla tehtävässä olevaa ”HAE”-painiketta. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja paikka täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi 

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.