YRITYSASIAKASKONTAKTOIJA

Haemme tamperelaiselle julkishallinnon asiakkaallemme sanavalmista henkilöä määräaikaiseen projektiin.

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa, Tampere
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Tehtävässäsi kontaktoit yrityksiä puhelimitse kartoittaen asiakkaiden mahdollisia palvelutarpeita. Tehtävä ei sisällä myyntityötä, mutta projektissa kerätty informaatio  tukee asiakasta jatkotoimenpiteiden suunnittelussa ja tulevissa yritysyhteistyöhankkeissa. Työssä menestyminen ei vaadi aiempaa kokemusta puhelinkontaktoinnista, mutta se on eduksi.
 
Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työmäärääsi, työ tehdään arkipäivisin ja virka-aikana. Projekti on mitoitettu alkamaan huhtikuun alusta ja jatkumaan kesäkuun loppuun saakka. 

Etsimämme henkilö viihtyy puhelinkontaktissa, on selkeäsanainen, aloitteellinen ja aktiivinen. Tehtävässäsi pärjäät sujuvalla suomen kielellä. 

Saat työhösi hyvän perehdytyksen sekä viihtyisän työympäristön, joihin pääset myös julkisilla kulkuneuvoilla. Työ tarjoaa myös mielenkiintoisen kurkistusikkunan Pirkanmaan yrityselämään. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää rekisteröimällä hakemuksesi - paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Area Manager Päivi Tammilehto p. 050 530 3377 

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.