LUJUUSLASKIJA, Kokkola / Oulu

Merius Oy kuuluu teollisuuden teknisen suunnittelun ja projektinhallinnan edelläkävijöihin. Teemme teollisuuden laitosinvestointeihin liittyvää esi-, konsepti- ja toteutussuunnittelua tavalla, joka on mullistanut perinteisen suunnittelun ja siihen liittyvän päätöksenteon. Hyödynnämme suunnittelussa ennakkoluulottomasti uusinta teknologiaa, menetelmiä ja toimintatapoja, joiden avulla pystymme tarjoamaan merkittäviä etuja asiakkaillemme sekä heidän sidosryhmilleen. Palvelemme kemian-, kaivos-, konepaja- ja energiateollisuuden tunnetuimpia yrityksiä. Päämarkkina-alueemme on Suomi. Keskitymme Meriuksella esteiden ja ongelmien sijasta mahdollisuuksiin ja ratkaisuihin. Pyrimme yhdessä tuloksiin, joista voimme olla ylpeitä. Panostamme hyvään laatuun ja luotettavuuteen, uusimpaan tekniikkaan ja menetelmiin sekä kehitysmyönteiseen hyvinvoivaan henkilöstöön.

Työpaikan sijainti: 
Keski-Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu, Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Kokkola, Oulu, Lappi
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
2

 

Etsimme Meriukselle teollisuuden laitosinvestointiprojektien suunnittelutehtäviin

LUJUUSLASKIJAA

Toimit osana asiantuntijajoukkoa tuottamassa kustannustehokkaita ja kestäviä suunnitteluratkaisuja asiakkaillemme. Työskentelet eurokoodien alaisten kantavien teräsrakenteiden, nosturien ja nostoapuvälineiden teknisen laskennan parissa sekä omaat hieman kokemusta putkistojen jännitys- ja siirtymälaskelmista. Kokemus ja kiinnostus muista teknisen laskennan tehtävistä luetaan eduksesi.

Diplomi-insinööriksi tai insinööriksi valmistumisen jälkeen olet toiminut joitain vuosia teollisuuden tuotantoinfrastruktuuriin liittyvissä teknisen laskennan tehtävissä. Sinulla on kokemusta teräsrakenteiden ja -rakenneosien FEM-laskennasta ja kaasujen sekä nesteiden virtauslaskentakokemus on eduksi. Tulet toimeen englannin kielellä.

Toivomme, että olet aidosti innostunut teknologioiden antamista mahdollisuuksista ratkaista asiakkaidemme haasteita. Tarvitset tehtävässäsi erinomaista visuaalista ja kokonaisuuksien hahmotuskykyä sekä tehtäväkohtaista asiakastarpeen ymmärrystä.

Me tarjoamme puitteet kehittymiselle, oppimiselle ja onnistumiselle. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä uusimpien teknologioiden parissa ja olla mukana kehittämässä toimintaamme. Tarjoamme työyhteisön, jossa voi kokeilla siipiään muiden kannustamana ja rohkaisemana. Tule mukaan yhteiselle kehitysmatkalle.

Lähetäthän hakemuksesi www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Haku on auki 11.12.2018 saakka. Käsittelemme hakemuksesi luottamuksella.

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Rekrytointikonsultti Kirsi Palomäki 044 335 7576, kirsi.palomaki@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.