OFFICE ASSISTANT, Vantaa

Findus Finland Oy on osa Euroopan johtavaa pakastetuotteiden valmistajaa Nomad Foods Europea. Nomad Foods Europe toimii yli 4300 työntekijän voimin, 15 eri Euroopan maassa ja liikevaihto on noin 2 mrd €. Findus Finland Oy toimii sekä vähittäiskauppa- että suurkeittiösektorilla. Vuonna 2017 Suomen liikevaihto oli noin 37 milj. €. Henkilöstön lukumäärä Suomessa on 29 ja konttorimme sijaitsee Vantaan Kaivokselassa. Katso lisätietoja www.findus.fi ja www.findusfoodservices.fi.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Vantaa
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme Findus Finland Oy:lle Office Assistantia määräaikaiseen työsuhteeseen ERP-järjestelmäprojektin ajaksi. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä ja työt alkavat elokuussa. Työsuhde kestää vähintään toukokuun 2019 loppuun. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaan Kaivokselassa. 

Tehtävässäsi työskentelet toimiston monipuolisten ja muuttuvien tehtävien parissa. Toimit osana asiakaspalvelutiimiä ja osallistut tilausten, toimitusten ja laskujen käsittelyyn.  Tämän lisäksi toimenkuvaasi kuuluvat mm. laskujen skannaaminen, saapuvan postin vastaanottaminen ja jakaminen, kokousjärjestelyt ja toimiminen markkinoinnin tuotepäälliköiden tukena.

Odotamme sinulta jonkin verran aiempaa kokemusta sihteeri-, assistentti- tai koordinaattoritason tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää positiivista ja toimeentarttuvaa asennetta, sekä palveluhenkisyyttä ja ulospäinsuuntautuneisuutta. Edellytämme myös sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Arvostamme –mutta emme edellytä – kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä (erityisesti SAP) sekä Excel-osaamista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän ja hyvän työilmapiirin. Työssäsi pääset hyödyntämään alansa johtavan kansainvälisen yrityksen osaamista ja tämän tuomia mahdollisuuksia.  

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi.  

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.