HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÄ, Vaasa

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Vaasa
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme Pohjanmaan Asemat Oy:lle Huoltamokahvilatyöntekijöitä. Työpaikan sijainti on Shell Pitkäkatu. Pohjanmaan Asemilla on Vaasassa Shell huoltamot Vaasan keskustassa ja Kivihaassa, sekä ST1 Palosaarella. Shell Pitkäkatu tarjoaa polttoaineen lisäksi ravintola-, veikkaus-, ja Select-myymäläpalvelut. 

Oletko sinä hakemamme iloinen ja asiakaspalveluhenkinen

HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÄ 

Työ on pääasiallisesti asiakaspalvelutyötä asemalla toimivassa ravintola - pikaruoka ja Select-myymälä konsepteissa. Työssäsi myyt ja valmistat ruoka-, ja kahvilatuotteita, päivittäistavaroita, polttoaineita, veikkausta ja asemalla myytäviä tuotteita. Lisäksi osallistut tuotteiden valmistukseen sekä asemalla tarvittaviin siivoustehtäviin.

Edellytämme hakijalta 18v ikää, olethan reipas, omatoiminen ja sinulta löytyy intoa asiakaspalvelu-, ja myyntityöhön. 

Työsuhde on vakituinen 3-vuorotyö. Osassa työvuoroja työskennellään pääsääntöisesti yksin. Asema on avoinna 24h. Työ soveltuu osa-aikaisena myös opiskelijalle.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn mukavassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden tehdä tarvittaessa vuoroja muissa yhtiön operoimissa yksiköissä.

Hae tehtävään mahdollisimman pian, haastattelemme tekijöitä jo hakuaikana.

Hae tehtävää viimeistään 17.4.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Anne Väisänen puh. 040-647 4328 tai anne.vaisanen@manpowergroup.fi