TEHDASPÄÄLLIKKÖ, Äänekoski

Earthpac Oy on kokonaisvaltainen kumppani yrityksien pakkausmateriaalin hallintaan. Valmistamme ja jakelemme vuosittain noin 3 miljoonaa teollisuuden logistiikkapakkausta. Palveluksessamme on lähes 100 pakkausalan ammattilaista. Lue lisää www.earth-pac.com.

Työpaikan sijainti: 
Keski-Suomi
Tehtäväalue: 
Yritysjohto - Executive Management, Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme Äänekosken tehtaallemme

TEHDASPÄÄLLIKKÖÄ   

vastaamaan kokonaisvaltaisesti kasvavan ja kehittyvän yksikön operatiivisesta toiminnasta. Tehdaspäällikkönä johdat ja kehität yksikön toimintaa yhdessä noin 30 työntekijän kanssa. Äänekosken tehtaan lisäksi vastaat kahden pienen tuotantoyksikön toiminnasta. Olet yhtiön johtoryhmän jäsen ja raportoit toimitusjohtajalle.

Odotamme sinulta näyttöjä menestyksekkäästä tuotannonjohtamisesta ja esimiestyöstä. Sinulla on myös kokemusta tuotanto- ja toimintaprosessien kehittämisestä sekä niiden kehittymisen mittaamisesta. Henkilönä olet innostava ja muutosmyönteinen sekä osaat luoda ja viedä käytäntöön uusia toimintamalleja. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot.

Edellytämme sinulta tehtävään sopivaa insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa tai vastaavia tietoja ja usean vuoden työkokemusta vastaavissa tehtävissä. Kokemus puunjalostusteollisuudesta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi itsenäisessä roolissa kasvavan yksikön vetäjänä. Asiantuntevan ja nuorekkaan työyhteisön tuki auttaa sinua onnistumaan tehtävässäsi.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si oheisen HAE-painikkeen kautta palkkatoiveineen viimeistään 26.8.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Harri Kaisto puh. 050 449 8102 tai Senior Recruitment Consultant Tiina Venäläinen puh. 050 300 4372 ensisijaisesti 13.8 klo 12-15 tai 20.8 klo 12-15.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.