TOIMISTOSIHTEERI, Sievi

5100 asukkaan Sievin kunta on yksi Suomen teollistuneimmista maalaiskunnista. Sievin vahvuudet ovat innovatiiviset yritykset, menestyvät maatilataloudet, vahvat kylät ja nuori väestön ikärakenne. Sieviläiset yritykset tunnetaan jalkineista, asunnoista sekä korkeatasoisesta elektroniikka- ja mekaniikkateollisuuden tuotteista. Vapaa-ajan palveluista tunnetaan Maasydänjärven tasokas matkailualue Urjanlinna tanssipaviljonkeineen sekä Louekallion laskettelukeskus. Kiinteistö Oy Sievin Jussi on Sievin kunnan 100% omistama tytäryhtiö, joka tarjoaa laadukkaita vuokra-asuntoja ja asumiseen liittyviä palveluita

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Pohjanmaa, Sievi
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme Sievin kunnan palvelukseen

TOIMISTOSIHTEERIÄ

Työtehtäviisi kuuluu laskutus ja reskontran hoito, vuokra-asuntojen esittely ja sopimusten laadinta. Tärkeä osa työtäsi on myös kunnan vuokra-asuntoyhtiön asiakaspalvelu, hyvä yhteistyö sidosryhmien kanssa sekä muut yleiset toimistotehtävät. Toimit itsenäisesti ja läheisessä yhteistyössä tiimin kanssa. 

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja työn kautta hankittu vahva ammattitaito. Odotamme tarkkaa ja huolellista työskentelytapaa, hyviä tietoteknisiä taitoja ja kokemusta asiakaspalvelusta. Arvostamme englannin kielen taitoa ja alan kokemusta. Palkkaus kunnallisen alan työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tarjoamme: 
- mielekkään, vastuullisen ja haastavan tehtävän
-kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen
- hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen
- organisaatioin tuen ja hyvän työilmapiirin

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.manpower.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään 27.8.2017 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin Senior Recruitment Consultant  Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065, juha-pekka.myllykangas@manpowergrou.fi Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.