KIINTEISTÖVÄLITTÄJIÄ ,Pääkaupunkiseutu

Huoneistoketju on yksi Suomen suurimmista kiinteistönvälitysketjuista. Toimimme valtakunnallisesti Helsingistä Rovaniemelle. Arvomme on korkea ammattitaito ja halu tuottaa paras palvelu ja asiakaskokemus sekä tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme onnistuneen asuntokaupan myötä. Erinomainen valmennusjärjestelmämme takaa välittäjiemme osaamisen niin myynnin kuin juridiikan osalta.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Valtakunnallisesti toimiva Huoneistoketju Oy hakee kasvavaan ja kehittyvään organisaatioonsa pääkaupunkiseudulla lisää ammattitaitoisia kiinteistönvälittäjiä luomaan omaa menestystarinaansa. Työt alkavat sopimuksen mukaan oikeiden henkilöiden löydyttyä. 

Kiinteistömyyjänä menestyt ahkeran asiakaslähtöisen toimintatapasi ja vahvan persoonasi avulla. Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta asuntojen myynnistä ja välittämisestä. LKV-tutkinnon luemme eduksesi. Yrittäjähenkisyys, erinomaiset vuorovaikutustaidot ja oma-aloitteisuus ovat myös arvostamiamme ominaisuuksia. 

Tarjoamme sinulle asiakaskeskeisen ja innovatiivisen organisaation tuen, joka pitää sisällään avoimen työympäristön, hyväksi todetun valmennuksen sekä näkyvän markkinoinnin myyntityösi tueksi.

Valmennuksemme käsittää:
- myyntivalmennukset alan ammattilaisille 
- mahdollisuuden suorittaa KIAT-tutkinto työn ohessa 
- laadukkaan LKV-valmennuksen

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Hakemusten läpikäynti aloitetaan ennen hakuajan päättymistä ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.