TUOTANTOTYÖNTEKIJÄT / PRODUKTIONSARBETARE, Luoto

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Luoto, Kokkola, Pietarsaari
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1
 
Haemme asiakkaallemme 
 
TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ  Luotoon
 
Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta sinulla on mahdollisuus pidempiaikaiseen suhteeseen asiakasyrityksen kanssa. 
 
Edellytämme sinulta
 
- työkokemusta teollisuudesta ja/tai ammatillista koulutusta
- erinomaista trukinkäsittelytaitoa
- reippautta ja omatoimisuutta
- oikeanlaista asennetta
 
Olet valmis tekijä, joka hoitaa työnsä huolella alusta loppuun saakka ja suoriutuu työstä itsenäisesti ja tehokkaasti. Tulet toimeen kaikkien yhteistyötahojen kanssa ja edustat yritystä ammattitaitoisesti. 
 
Työtehtävä sisältä mm. automaattilinjalla toimimista, pakkaamista ja kokoonpanoa. Tarjoamme kokoaikaisen työn ja määräaikaisen työsuhteen kilpailukykyisillä eduilla. Tarjoamme myös asiantuntevan tiimin tuen, perehdytyksen tehtävään ja hyvän työilmapiirin.
 
Toimi nopeasti! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
 
Hae tehtävää viimeistään 19.4.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Anne Väisänen puh. 040-647 4328 tai anne.vaisanen@manpowergroup.fi

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------​

För vår kunds räkning söker vi 
 
PRODUKTIONSARBETARE till Larsmo
 
Anställningen är till en början tidsbunden, men du har möjlighet till ett långsiktigt förhållande med vårt kundföretag. 
 
Av dig förutsätter vi
 
- arbetserfarenhet inom industrin och/eller yrkesutbildning
- utmärkta truckhanterings-färdigheter
- du är rask med initiativförmåga
- rätt inställning
 
Du är en färdig aktör som sköter sitt arbete omsorgsfullt från början till slut, och klarar av arbetet självständigt och effektivt. Du kommer överens med alla partners och representerar företaget professionellt. 
 
Arbetsuppgifterna omfattar bl.a. att verka vid automatlinjen, packning och montering. Vi erbjuder heltidsarbete och en tidsbunden anställning med konkurrenskraftiga förmåner. Vi erbjuder också stöd från ett sakkunnigt team, introduktion till uppgiften och ett positivt arbetsklimat.
 
Var snabb! Platserna fylls genast när vi hittar de rätta personerna.
 
Sök platsen senast 19.4.2018 genom att registrera dig som sökande på sidan www.manpower.fi och trycka på Sök-knappen. Mer information om arbetet fås av Recruitment Consultant Anne Väisänen vid ManpowerGroup Oy, tfn. 040-647 4328 eller anne.vaisanen@manpowergroup.fi.