TILAUSTENKÄSITTELIJÄ / KESÄTYÖ, Turku

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Turku, Naantali, Raisio, Kaarina, Piikkiö, Lieto
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme asiakkaallemme motivoituneita ja ulospäinsuuntautuneita tulevia KESÄtyöntekijöitä, töiden kuitenkin alkaen jo kevään aikana, täydentämään asiakaspalvelutiimiä ja työskentelemään monipuolisten asiakaspalvelutehtävien parissa. Varaa tästä jo nyt itsellesi loistava kesätyöpaikka!

Työtä tehdään puhelimitse, mutta kyseessä ei ole myyntityö. Työ suoritetaan 3-vuorotyönä, satunnaisesti vuoroja on myös siis viikonloppuiltaisin. Tähän työhön soveltuvat kaikki sosiaaliset ja oma-aloitteiset henkilöt, joilla on mahdollisuuksia joustaa tilanteiden mukaan. Työ on ajoittain myös hyvin hektistä, jolloin paineensietokykysi tulee testattua. Tämä positio on osa-aikainen, alkaen nyt keväällä sisältäen noin 35h/kk, kunnes kesän koittaessa työt muuttuvat noin 120h – 160h/kk kesän ajaksi. Hyvä työ tekijänsä palkitsee, jolloin tässäkin on mahdollisuus jatkaa töitä myös kesän jälkeen.

Työilmapiiri on miellyttävä ja ystävällinen sekä ihmiset töissä mukavia ja auttavaisia. Tästä voi löytyä sinulle tulevaa kesää pohtien oivallinen kesätyö! Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä!

Lisätietoja voi ja kannattaa tiedustella rekrytointikonsultti Olli Tossavaiselta numerosta 045 357 8885, muista samalla rekisteröidä CV:si Manpowerin kotisivuille ja käy klikkaamassa ”HAE”-painiketta.