KOULUTUSPÄÄLLIKKÖ, Helsinki

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme asiakasyrityksellemme Helsinkiin

KOULUTUSPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan koulutusliiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä. Lisäksi toimit tehtävässä muun projektitiimin esimiehenä ja edustat yksikköäsi organisaation johtoryhmässä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

-    Vahvaa ymmärrystä koulutuspalveluiden tuottamisesta ja kehittämisestä, kokemus projektityöskentelystä katsotaan eduksi
-    Ratkaisukeskeistä, aktiivista ja tulosorientoitunutta työotetta
-    Myynnillisyyttä ja kiinnostusta asiakkaiden tarpeiden tunnistamiseen
-    Oma-aloitteisuutta, hyviä kommunikaatiotaitoja sekä halua kehittää ja viedä tiimin asioita eteenpäin esimiesroolissa
-    Sujuvaa suomen kielen osaamista, eduksi katsomme englannin ja ruotsin kielitaidon

Tarjoamme mahdollisuuden päästä luomaan ja kehittämään uutta osaamista muuttuvan alan näköalapaikalle.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 3.8.2018 mennessä oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si palkkatoiveineen. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Experiksen Senior Consultant Heli Villa (heli.villa@fi.experis.com).