Myyjiä päivävuoroon (4kpl)

Etsimme päivävuoroon klo 9-15 myyntihenkisiä, työtä pelkäämättömiä ja iloisia puhelinmyyjiä. Meille voi hakea ilman kokemustakin, sillä koulutamme tehtäviin kattavasti ja sinulta odotamme positiivista asennetta myyntityötä kohtaan sekä innostuneisuutta työskennellä mukanamme lasten leikin ja liikunnan puolesta.

Työpaikan sijainti: 
Helsinki
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
4

Etsimme päivävuoroon klo 9-15 myyntihenkisiä, työtä pelkäämättömiä ja iloisia puhelinmyyjiä. Myytävä tuote on uusin kirjamme Leikitään yhdessä, joka on tehty yhteistyössä Suomen Vanhempainliiton kanssa. Kirjat tulevat lasten käyttöön innostamaan heitä leikkimään ja liikkumaan.

Ei siis mitään lehtimyyntiä vaan olemme hyvänmielen asialla!

Tarjoamme viihtyisän työympäristön hyvillä kulkuyhteyksillä Helsingin Kampissa. Ilmapiiri meillä on mukavan rento, josta kertonee myös pisimmät yli kahdeksan vuoden työsuhteemme. Kaikilla työntekijöillämme on myös mahdollisuus päästä mukaan leikitystapahtumiimme ohjaamaan. Huhtikuussa pyörähtää käyntiin kymmenes toimintavuotemme ja tänä aikana olemmekin toimittaneet alakoulujen oppilaille yli 500 000 kirjastamme, joten tuotteemme ovat monelle jo tuttuja.

Päivävuorossa palkkaus koostuu kiinteästä pohjapalkasta sekä myyntiprovisiosta. Työvuorot ovat myös joustavasti sovittavissa opintojen ohelle. Meille voi hakea ilman kokemustakin, sillä koulutamme tehtäviin kattavasti ja sinulta odotamme positiivista asennetta myyntityötä kohtaan sekä innostuneisuutta työskennellä mukanamme lasten leikin ja liikunnan puolesta.

Lisätietoja tästä ja muista avoimista tehtävistämme löydät kotisivuiltamme

www.perinneleikit.fi/tyopaikat

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, niin kerromme lisää!

Toiminnanjohtaja

Johan Chilov

040 540 3774

myynti@perinneleikit.fi

Perinneleikit ry - Kaikki leikistä

Olemme vuodesta 2009 toiminut yhdistys, jonka tavoitteena on ylläpitää ja elvyttää perinneleikkikulttuuria osana nykyajan lasten ja perheiden arkea - toivoen Kirkonrotan, Purkkiksen ja Tervapadan vauhdittavan mahdollisimman monen pihapiirin leikkihetkiä!

Tavoitteenamme on, että lapset ja perheet kokoontuisivat leikkimään perinteisiä leikkejä osana mukavaa vapaa-ajan yhdessäoloa. Uskomme perinteisten leikkien tarjoavan loistavan vapaa-ajan aktiivisen vaihtoehdon tietokoneen liialliselle "hupikäytölle". Täyttäen täten osan liikuntapiirakkaa tuoden samalla hymyn huulille.

Uskomme, että liikkuakseen ei tarvitse aina urheilla tai kilpailla - leikkien liikkuu huomaamatta!

www.perinneleikit.fi

www.facebook.com/perinneleikit