PÄÄKIRJANPITÄJÄ - ESIMIES, Tampere

Meillä ymmärretään elämää. Perheyrityksenä tiedämme, että sitoutuneet työntekijät ovat tärkein menestystekijämme ja ihmisten elämäntilanteet muuttuvat. Siksi me katsomme asioita kvartaalitaloutta pidemmälle, kokonaisuutena. Niin asiakkaan kuin työntekijöidemmekin näkökulmasta. Olemme taloudellisesti vakaa ja turvallinen työnantaja, tiukkoinakaan taloudellisina aikoina säästämistä ei ole tehty henkilökunnan kustannuksella. Meillä on pitkiä asiakas- ja työsuhteita. Vältämme keinotekoista hierarkiaa ja organisaatiorakenteemme on matala. Meillä toimitusjohtajan ovi on kaikille auki ja haluamme ylläpitää keskustelevaa ja kuuntelevaa kulttuuria. Meillä on kokeneita konkareita ja tuoreempia tekijöitä, kaikki yhtä arvokkaita tiimin jäseniä täydentämässä työyhteisöä omilla vahvuuksillaan ja osaamisillaan.TW-laskentapalvelut Oy on johtava tilitoimisto useilla toimialoilla Suomessa ja osa Tilitoimisto K.J. Westerberg Oy-konsernia. Asiakaskunta koostuu niin pienistä yrityksistä kuin suurista konserneista ja listatuista yhtiöistä. Perheyrityksen juuret ovat vahvasti Tampereella. TW-laskentapalvelut Oy on erikoistunut kokonaisvaltaiseen ulkoistettuun taloushallintoon ja talossa tehdään aktiivista ohjelmistokehitystä, jolla taataan sekä asiakkaalle että työntekijöille sujuvat sähköiset työvälineet. Tutustu meihin tarkemmin http://www.tw-laskenta.fi

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa, Tampere
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
1
 
Haemme nyt PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ- ESIMIESTÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen
 
Työtehtävä: 
 
Sinun pääasiallisena vastuuna on tukea entry- level tasoisia kirjanpitäjiä, päivittäisessä oppimisessa ja eteen tulevissa haasteissa. Varmistat asiakkaille parhaan mahdollisen palvelun tuottamisen ja ennen kaikkea valmentavalla otteella tiimisi työskentelyn tukemisen. Pääkirjanpitäjän- esimiehen arki koostuu puoliksi omille nimetyille asiakkaille asiakaspäällikön vastuiden hoitamisesta ja puoliksi tiimin jr-kirjanpitäjien & harjoittelijoiden työn ohjaamisesta. Vastaat itsenäisesti omista asiakkaista. Tunnet tiimisi asiakuudet, sinulla on tarvittavat tiedot ja ennen kaikkea asenne auttaa kirjanpitotiimiä päivittäisissä eteen tulevissa haasteissa.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää: 
 
Olet helposti lähestyttävä vastuuntuntoinen persoona, intohimonasi on tiimin jäsenten auttaminen & toiminnan tukeminen. Omaat pitkän kokemuksen kirjanpidosta, motivoidut vankan kokemuksen ja ammattitaitosi jakamisesta. 
 
Sinulla on
 
- Vähintään 5-vuotta kokemusta kirjanpidosta
- Kokemusta konsernikirjanpidosta
- Riittävä osaaminen KLT-tasolla 
- Kokemusta Sonet kirjanpito- ohjelman käytöstä
 
Eduksi:
 
- IFRS-osaaminen 
- englannin kieli 
 
Tarjoamme sinulle työsuhteen arvostetulla, vakaalla ja joustavalla työnantajalla. Tarjoamme myös merkittävät ja monipuoliset työsuhde-edut sekä miellyttävän, ergonomisen työympäristön hyvällä sijainnilla Tampereella.
 
Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Experiksen kanssa.
 
Kiinnostuitko? 
 
Hae tehtävää 18.3. mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujemme www.experis.fi Tampere -kautta.
 
Hakemuskäsittelystä ja valintaprosessista vastaa Experiksen rekrytointikonsultti Jussi Laaksonen, p. 040 1864937 tai jussi.laaksonen@fi.experis.com
 
Työt alkavat sopimuksen mukaisesti.
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.