MYYNTIPÄÄLLIKKÖ ELINTARVIKEALALLE, Helsinki

Me Deliciestillä haluamme kehittää suomalaisille hyviä tuotteita. Tuotteita joissa on aina jokin juju, miksi kannattaa valita Deliciest. Tuotteemme voivat olla tuhat vuotta sitten Kiinassa keksittyjä tai tähän päivään kehitettyä suomalaista trendiä. Jos koemme, että tuote on tekemisen arvoinen, niin me valmistamme sen. Deliciestin tuotteisiin kuuluvat myös Maisku ja Villen -tuotemerkeillä valmistetut elintarvikkeet. Deliciest Oy on suomalainen perheyritys.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme Deliciest Oy:n elintarviketuotteille myyntipäällikköä pääkaupunkiseudun ja Etelä-Suomen alueelle. Työssäsi edistät Deliciestin tuotteiden myyntiä kontaktoiden HoReCa-alan asiakkaita. Yhteydenpito myös vähittäiskaupan asiakkaisiimme kuuluu osittain tehtäviisi. Lisäksi erilaiset tapahtumat ja promootiot voivat olla osa työtehtäviäsi. Tavoitteenasi on tuoda lisäarvoa ja kehittää asiakkaidemme myyntiä eri asiakaskanavissa.

Työ on vaihtelevaa ja liikkuvaa, tarvittaessa myyntialueesi voi ulottua myös Etelä-Suomen ulkopuolelle. Liikkuminen tapahtuu yrityksen autolla ja yrityksen toimisto sijaitsee Helsingin Töölössä.

Työaikasi on pääasiassa arkisin päivällä ja töitä on tarjolla sopimuksen mukaan 3-5 päivää viikossa. Tehtävä sopii myös opiskelijalle tai muutoin osa-aikatyötä etsivälle, jolla on mahdollisuus sitoutua päivätyöhön. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- myyntihenkisyyttä, vakuuttavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
- HoReCa-alan tuntemus, sekä kokemus myyntityöstä katsotaan merkittäväksi eduksi
- hyviä MS-Office taitoja
- itsenäistä, itseohjautuvaa ja tavoitteellista työotetta
- ajokorttia ja kiinnostusta liikkuvaan työhön

Tarjoamme itsenäisen vastuualueen, sekä mahdollisuuden kehittyä elintarvikealan myyntitehtävissä.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Suvi Väänänen, suvi.vaananen@manpowergroup.fi.   

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.