KOKKI / CHEF, Helsinki-Vantaa lentokenttä

Oletko kokenut á la carte kokki vailla uutta työtä tai lisähaasteita? Tai oletko vastavalmistunut kokki taskut täynnä erinomaisia näyttöjä? Etsitkö tiimiä, jossa todella hyvä meininki ja huumori ovat arkipäivää? Tai työympäristöä, jossa koet aina olevasi menossa, kymmenien eri kielien ja kansallisuuksien ympäröimänä?

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki, Vantaa
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1
 
Haemme asiakkaallemme Nordic Kitchenin ammattitaitoiseen lentokenttätiimiin
 
KOKKIA
 
valmistamaan upeita skandinaavisia makuelämyksiä matkustajille. Keittiöstä höyryää aina iloinen ja hyväntuulinen henki, jossa mausteena tuoksuu huumori. Tämä tehtävä on alkuun puolen vuoden vuokratyösuhde Manpowerin kautta, jonka jälkeen työsuhteen vakinaistuminen tai rekrytoituminen suoraan asiakasyrityksellemme HMSHost Finland Oy:lle on hyvin todennäköistä. Työtä on tarjolla 30h/60h tai 90h /3 viikkoa kaikkina vuorokaudenaikoina. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää
- alan koulutusta ja kokemusta á la carte kokin tehtävistä 
- sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa
- vahvaa visiota siitä, mitä hyvä ruoka on ja miltä sen kuuluu näyttää
- innostuneisuutta usein vaihtuvaan skandinaavisen menuun valmistamiseen
- joustavaa, motivoitunutta ja oma-aloitteista asennetta
- kykyä työskennellä kiireen keskellä asiakaspalveluhenkisesti
- voimassa olevaa salmonella- ja hygieniapassia
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja edetä työssäsi kansainvälisessä työympäristössä sekä kilpailukykyisen palkan. Mahtava työporukka yhdistettynä monikansalliseen ympäristöön takaa mielenkiintoiset työpäivät. Hyvälle tekijälle on tarjolla mahdollisuus rekrytoitua vakituiseen työsuhteeseen.
 
Kiinnostuitko? Hae tehtävää painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisen kanssa! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi tai 040 827 9433. 
 
Oy Nordic Kitcheniä operoi HMSHost Finland Oy, jolla on 19 kahvilaa & ravintolaa Helsinki-Vantaan lentokentällä. Lisätietoja osoitteesta: http://hmshost.international
 
Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.