OSA-AIKAINEN TYÖNTEKIJÄ EUROPA EXPERIENCE -TILAAN, Helsinki

Euroopan komission Suomen-edustusto ja Euroopan parlamentin Suomen-toimisto hakevat kauttamme henkilöä tiedotus- ja viestintätoimintaansa tukevaan yhteiseen Europa Experience –tilaan, joka sijaitsee Helsingin keskustakirjasto Oodissa. Europa Experience –tila on vuorovaikutukseen ja keskusteluun kannustava tila, jossa kaiken ikäiset ja eritaustaiset eurooppalaiset voivat lisätä tietämystään lähihistoriasta ja ymmärtää siten paremmin Euroopan ja Euroopan unionin kehitystä. Tarkoitus on myös lisätä erilaisten kohderyhmien tietoisuutta EU:n toimielinten toiminnasta ja EU:n eri toimintapolitiikoista sekä niiden vaikutuksista arjessa ja laajemminkin globaalilla tasolla. Europa Experience –tila on kaikille avoin tila, joka luo vahvaa kuvaa Euroopasta ja Euroopan yhdentymisestä. Berliiniin ja Ljubljanaan jo perustettujen Europa Experience –tilojen jatkoksi komissio perustaa samankaltaisen tilan Helsingin keskustakirjasto Oodiin, jossa odotetaan olevan noin 10 000 päivittäistä kävijää (vuositasolla 2–3 miljoonaa kävijää). Keskustakirjasto Oodin valmistuu marraskuussa 2018 ja se avautuu yleisölle 5. joulukuuta 2018.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme nyt osa-aikaista työntekijää Euroopan komission Suomen-edustuston ja Euroopan parlamentin Suomen-toimiston yhteiseen Europa Experience –tilaan. Tila on auki seitsemän päivää viikossa maanantaista sunnuntaihin. Työvuorot ovat arkisin klo 10-20 välillä, viikonloppuisin klo 10-18. Tässä tehtävässä viikkotuntimäärä vaihtelee. Tehtävässä on tarjolla noin 1-2 työvuoroa per viikko. Ensisijaisesti työvuoroja on tarjolla viikonloppuisin, mutta myös arkisin iltapainotteisesti. Valittava henkilö tulee työllistymään vuokratyösuhteeseen ManpowerGroupin kautta.

Työntekijät toimivat pääsääntöisesti n. 75 neliömetrin laajuisessa Europa Experience -tilassa, joka sijaitsee Helsingin keskustakirjasto Oodissa katutasossa lähellä pääsisäänkäyntiä ja keskuspalvelupistettä. Europa Experience –tila tarjoaa vierailijoille EU-tietoa pääosin multimedian ja vuorovaikutteisten, monikielisten ja ääniopasteisten näyttöjen ja sovellusten välityksellä. Henkilöstön tehtävänä on opastaa vierailijoita tilan näyttöjen ja sovellusten käytössä. Tilassa on jatkuvasti palveleva tervetulo- ja tietopiste, jonka yhteydessä on yleisölle suunnattu tietonäyttö.

Tehtäviin kuuluu:

- vierailijoiden vastaanottaminen;
- vierailijoiden kannustaminen käyttämään tarjolla olevia tietolähteitä ja viihteellisiä tietopaketteja sekä tarvittaessa toimiminen vierailijaryhmän ohjaajana;
- Europa Experience –tilaan ja näytteillä oleviin sisältöihin liittyviin kysymyksiin vastaaminen ja vierailijoiden avustaminen sovellusten ja näyttöjen käytössä;
- teknisen laitteiston toimivuudesta huolehtiminen (tarvittaessa Brysselissä sijaitsevan tukipalvelun avustuksella);
- Europa Experience –tilan yleisestä kunnosta ja siisteydestä huolehtiminen (ei koske varsinaista siivousta ja kiinteistöhuoltoa);
- vierailijoiden, tilassa olevien esineiden ja näyttöjen valvonta ja sen varmistaminen, että vierailijat noudattavat tilan sääntöjä;
- vierailijavirtojen opastaminen ja hallinta, myös evakuointitilanteissa;
- erityistarpeita omaavien vierailijoiden avustaminen.

Lisäksi tehtäviin kuuluu tarvittaessa tukipalvelut tilassa järjestettävien muiden tapahtumien yhteydessä, avustaminen kävijäkyselyiden toteuttamisessa, kävijäpalautteen kerääminen ja raporttien laatiminen, kävijöille tarjolla olevien esitteiden, julkaisujen jne. käsittely (pakkauksista purkaminen, esillepano, varastointi), Europa Experience –tilan tai mahdollisesti kirjaston muiden tilojen valmistelu tapahtumia varten sekä löytötavaroista huolehtiminen Europa Experience –tilan osalta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- vähintään toisen asteen tutkintoa
- vähintään kolmen vuoden kokemusta työskentelystä viestintä- ja/tai asiakaspalvelutehtävissä
- sujuvaa suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa
- hyviä vuorovaikutustaitoja, vastuuntuntoista otetta työhön ja oma-aloitteellisuutta
- tarvittavaa palveluhenkisyyttä ja kykyä toimia paineen alla
- riittäviä tietoteknisiä taitoja AV-laitteiston, tietokonesovellusten ja sosiaalisen median käyttöön (ei edellytä syvällistä teknistä osaamista).

Tehtävään valittavan henkilön tulee omata vähintään perustiedot EU:sta.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää Manpowerin sivujen kautta rekisteröimällä CV:si ja painamalla ilmoituksessa olevaa HAE-painiketta viimeistään 9.12.2018. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Consultant Manager Saara Kujansuu, saara.kujansuu@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.