MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, Vantaa

Paperipalvelu on vuonna 1948 perustettu perheyritys, jonka palveluksessa työskentelee 65 henkilöä, kuluvan vuoden liikevaihtomme on noin 25 miljoonaa euroa. Autamme asiakkaitamme menestymään työssään ja keskittymään ydinliiketoimintaansa. Tarjoamme onnellisen työelämän elementit samasta paikasta. Tuote- ja palveluvalikoimaamme kuuluvat toimisto, kiinteistö, työ ja hyvinvointi, turvallisuus sekä mainos- ja liikelahjat. Asiakkaitamme ovat Suomessa toimivat suuret ja keskisuuret yhtiöt ja yhteisöt. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaan Kivistössä. Lisätietoja meistä: www.paperipalvelu.com.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Vantaa
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Paperipalvelu Koskimo ja Rännäli Oy – Onnellisen työelämän puolesta

Meillä on huippuvuosi takana, emme pysähdy nauttimaan siitä, vaan haemme vahvaa kasvua myös tälle vuodelle. Edellinen rekrytoitu on jo mukavasti kaupanteossa kiinni ja on aika hakea seuraavaa vahvistusta myyntitiimiimme.

Haemme aktiivista ja asiakaslähtöistä MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ, jonka toivomme kasvavan Avainasiakaspäälliköksi.

Vastaat osaltasi myynnistä keskisuurille asiakkaillemme sekä pääkaupunkiseudulla että valtakunnallisesti. Teet aktiivista uusasiakashankintaa sekä kasvatat ja kehität jo olemassa olevia asiakassuhteita. Pystyt pitkäjänteiseen ja tulokselliseen ratkaisuiden, palveluiden ja tuotteiden myyntityöhön. Seuraat aktiivisesti markkinoita ja etsit uusia mahdollisuuksia. Asenteesi oppia uutta, kehittyä ja ratkaista asiakkaiden haasteet menestyksekkäästi ovat tekemisesi keskiössä. Myyntitiimissä on 13 henkilöä ja tehtävässä raportoit myyntijohtajalle.

Toivomme sinulta:

-    kokemusta suunnitelmallisesta asiakastyöskentelystä ja/tai halua ja kykyä kehittyä myynnin huippuosaajaksi
-    soveltuvaa kaupallista koulutusta
-    siivousalan kokemusta joko ostajana tai myyjänä
-    positiivista asennetta asiakastyöhön sekä asiakkaiden liiketoiminnan ymmärtämistä
-    tuloshakuisuutta ja luovaa ongelmanratkaisukykyä
-    oma-aloitteista, yrittäjähenkistä ja tavoitteisiin pyrkivää työskentelyotetta
-    tiimityöskentely-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
-    sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa

Tarjoamme:

-    korkealaatuiset tuotteet ja palveluratkaisut vakavaraisessa perheyrityksessä
-    innostavan ja kehittyvän yrityskulttuurin, jossa arvostetaan työntekijöitä ja tarjotaan kehitysmahdollisuuksia asiantuntijana
-    vakituisen ja mielenkiintoisen työn sekä kilpailukykyisen palkkausmallin

Käy rekisteröitymässä hakijaksi osoitteessa www.experis.fi, viimeistään 25.3.2018. Liitäthän mukaan CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultti Terhi Airas, puh. 040 7000 204 ja/tai terhi.airas@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.