KESÄTYÖ KOKKI/TARJOILIJA, Vaasa

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Vaasa
Tehtäväalue: 
Kaupan ala - Retail
Tehtävien määrä: 
2

 

Asiakkaamme Fondis  etsii reipasta 

KOKKIA/TARJOILIJAA Vaasan Golfille Kråklundiin 

Löytyyhän sinulta vahva työkokemus sekä kokin, että tarjoilijan työstä. Arvostamme reipasta työotetta ja iloista tekemisen meininkiä, pystythän myös toimimaan työssäsi itsenäisesti. Sinulta tulee löytyä keittiö/salikokemus, anniskelutietämystä ja pystyt palvelemaan asiakkaita molemmilla kotimaisilla kielillä. 

Tehtävänäsi on ruoan valmistus, tarjoilu, kassatyö ja muut ravintolaan kuuluvat työtehtävät. Työskentelet pääasiassa yksin. Työn sijaintipaikka on Vaasan Golfkentän ravintola. Työ on määräaikainen kesätyö ja alkaa toukokuussa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän miellyttävässä ympäristössä.

Toimi nopeasti. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää viimeistään 1.4.2019 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi