PAKKAUSMATERIAALISUUNNITTELIJA, Naantali

ExxonMobil Finland Oy Ab on maailman johtavan öljy-yhtiön ExxonMobilin suomalainen tytäryhtiö. Yhtiön voiteluainetehdas Naantalissa valmistaa ja pakkaa voiteluaineita.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Naantali
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Kaupan ala - Retail
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme  nyt Naantaliin 

PAKKAUSMATERIAALISUUNNITTELIJAA 

Tehtäviisi kuuluu pakkausmateriaalien suunnittelu ja valvonta määriteltyjen vaatimusten mukaisesti. Tilaat pakkausmateriaalit ja seuraat toimituksia sekä huolehdit niiden ajantasaisuudesta. Pidät yhteyttä tavarantoimittajiin ja seuraat tullaustoimintaa. Yhdessä muun tuotannonsuunnittelutiimin kanssa vastaat ennusteiden ja suunnitelmien teosta pidemmällä tähtäimellä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää

-  itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
-  hyviä tiimityötaitoja ja kommunikointitaitoja
-  kykyä työskennellä paineen alla
-  nopeaa oppimiskykyä
-  työkokemusta mieluiten vastaavista toimistotehtävistä
-  soveltuvaa koulutusta, esim kaupallinen tai tekninen
-  hyviä tietotekniikan käyttötaitoja
-  sujuvaa englannin kieltä, muu kielitaito katsotaan eduksi

Katsomme eduksi kokemuksen toiminnanohjausjärjestelmistä ja erityisesti SAP:n osaamisen sekä kokemuksen ostajan tehtävistä.

Toimi nopeasti! Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Työ alkaa kevään aikana viimeistään toukokuun alussa ja kestää 4kk.

Hae tehtävää rekisteröimällä cv:si www.manpower.fi -sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi 30.4.2018 mennessä tähän tehtävään, "PAKKAUSMATERIAALISUUNNITTELIJA (Naantali)".

Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin rekrytointikonsultti Esko Saurio, p. 040 647 2205, esko.saurio@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.