KUNNOSSAPITOASENTAJA, Harjavalta

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Satakunta, Harjavalta
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme Satakuntaan KUNNOSSAPIDONASENTAJIA kokopäiväiseen kesätyöhön. 

Työ sisältää hyvin laajalti erilaisia teollisuuden kunnossapidon tehtäviä ja etsimme sitä tekemään käsistään ammattitaitoista kunnossapidon osaajaa. Etua on LVI, kylmälaite ja sähköalan koulutuksesta, mutta tärkeintä ovat asenne ja motivaatio työhön! Tässä työssä on mahdollisuus päästä kehittämään itseään ammatillisesti ja vaikka kyseessä on kesätyö, niin taitonsa näyttämällä jatkokaan ei ole poissuljettu. 

Tätä tehtävää kannattaa hakea niin kokeneiden konkareiden kuin uraansa aloittelevien innokkaiden alan opiskelijoiden. 

Sytyttääkö?

Rekisteröi itsesi hakijaksi osoitteessa www.manpower.fi ja hae tehtävään viimeistään 25.6. mennessä. Alamme käsitellä hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä ja tehtäviä täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä ja työsuhde jatkuu elokuun loppuun asti.  Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Laura Toikkanen, puh. 040 185 6438.