KUORMA-AUTON KULJETTAJA

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa, Hämeenkyrö
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme reipasta ja toimeen tarttuvaa henkilöä kuorma-auton kuljettajan osa-aikaisiin tehtäviin Hämeenkyröön. Työtehtävässäsi vastaat jätepakkaajan ajosta ja käytöstä omalla alueellasi (Hämeenkyrö sekä lähialueet). Työn osa-aikaisuus tarkoittaa 1-2 vuoroa viikossa (1 vuoro n. 10h)

Etsimämme tekijä on ahkeria, oma-aloitteinen ja omaa riittävän fyysisen kunnon säiliöiden liikuttelemiseen. Tehtävä sopii mm. sivutyöksi tai vaikkapa opiskelujen ohella tehtäväksi. 

Tarjoamme
- kotimaisen työnantajan
- motivoituneen tiimin ja mukavan työyhteisön tuen

Palkkaus kuorma-autoalan TES:n mukaan.

Tehtävään hakevilta tulee löytyä voimassa oleva ammattiajolupa sekä ABC-kortti. Odotamme hakijoilta myös positiivista asennetta ja hyvää työmotivaatiota.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointikonsultti Esko Saurio, p. 040 647 2205, esko.saurio@manpowergroup.fi

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si www.manpower.fi -sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään.