HUOLTOMEKAANIKKO, Jyväskylä

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200. Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan. Katso lisää www.tekninenkauppa.fi ja www.wihuri.fi

Työpaikan sijainti: 
Jyväskylä
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme asiakkaallemme

HUOLTOMEKAANIKKOA Jyväskylään

Haemme asiakaspalvelutaitoista ja motivoitunutta huoltomekaanikkoa Keski-Suomen alueelle.

Työtehtävänä on Työtehtävänä on Caterpillar-maanrakennuskoneiden huolto- ja korjaustyöt asiakkaiden tiloissa. Työssä menestyminen edellyttää sinulta yrittäjähenkistä ja itsenäistä työotetta, hyvää asennetta palvella asiakkaat laadukkaasti sekä ammattitaitoisesti.

Odotamme sinulta

-  tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja työkokemusta
-  mekaniikan ja hydrauliikan tuntemusta
-  teknisen englannin kielen osaamista ja IT-perustaitoja
-  katsomme eduksi työkokemuksen liikkuvan kaluston huolto- ja korjaustoiminnasta sekä sähkötekniikan tuntemuksen.

Tarjoamme sinulle

-  vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn
-  motivoituneet ja mukavat työkaverit
-  vahvan perehdytyksen
-  mahdollisuuden jatkossakin ylläpitää ja kehittää omaa ammattitaitoasi

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa  ManpowerGroup Oy:n Rekrytointikonsultti Pia Leinonen 040 570 1065 pia.leinonen@manpowergroup.fi  Hae tehtävää rekisteröimällä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen viimeistään 9.10.2019 sivullamme www.manpower.fi .

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Viimeinen hakupäivä
2019-10-09