VAKUUTUSMYYJIÄ JA SÄHKÖMYYJIÄ, Jyväskylä

ManpowerGroup Contact Center Oy on Suomen suurin Contact Center -palveluiden tuottaja. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä: hoidamme mm. asiakasyrityksiemme myyntiä, teknistä tukea, asiakaspalvelua ja erilaisia back office -tehtäviä. Asiakasyrityksemme edustavat kansainvälisiä ja kotimaisia huippubrändejä eri toimialoilta. Asiakaspalvelukeskuksissamme Imatralla, Joensuussa, Jyväskylässä ja Turussa työskentelee reilut 600 asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista. Asiakaspalvelumme on monikanavaista eli palvelemme asiakkaita puhelimitse, kirjallisesti, chatin välityksellä sekä sosiaalisessa mediassa. Myynnillisyys on tärkeässä osassa kaikkea palvelua ja vahvasti mukana kaikessa tekemisessämme.

Työpaikan sijainti: 
Keski-Suomi, Jyväskylä
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
6

 

Onko sinulla intoa ja potentiaalia uusiin haasteisiin työelämässä? Me haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden oppia ja kehittyä työssä, josta tulet hyötymään vielä pitkään!

Etsimme joukkoomme innokkaita myyjiä vakituisiin työsuhteisiin.

Työtehtävästä

Työssä saat loistavan tilaisuuden kehittyä myynnin ammattilaiseksi joko vakuutusmyynnin parissa tai sähkömyynnin saralla. Yritys, jonka vakuutustuotteita myymme, on kansainvälinen ja vakavarainen vakuutusyhtiö, jolla on jo vankka asiakaskunta Suomessa. Sähkötuotteiden osalta kyseessä on tuttu kotimainen toimittaja.

Työ on monipuolista, sillä samaa tuotetta ei myydä jatkuvasti, vaan eri kampanjat ja tuotteet tuovat työhön vaihtelua. Työn oppii nopeasti. Kunhan sinulla on intoa ja halua sitä tehdä, me autamme ja tuemme sinua – Pääset takuulla kehittymään parhaassa valmennuksessa!

Toivomme sinulta

Toiveenamme on, että sinulla on positiivinen ja oppimishaluinen asenne. Aiempaa kokemusta myynnistä et tarvitse, kunhan sinulla on intoa ja rohkeutta lähteä sitä tekemään. Koulutustausta tai työhistoriaakaan ei tämän työn tekemistä estä. Tekemällähän oppii ja me opetamme sinut tekemään!

Mitä sinä saat

Tarjoamme sinulle työn, joka on mahdollista sovittaa omaan elämäntilanteeseesi sopivaksi, sillä meillä voit työskennellä koko- tai osa-aikaisesti. Olkoon työmääräsi mikä tahansa, saat ICT-alan työehtosopimuksen mukaisen 10 euron tuntipalkan. Erinomaiset palkitsemismallit mahdollistavat omaan tuntiansioon vaikuttamisen keskimäärin ansiot voivat olla 13-14 euroa tunnilta ja parhaimmillaan jopa 20 euroa tunnilta.

Mahdollistamme kehittymisesi ja menestyksesi valmentajien monipuolisella myyntikoulutuksella. Meillä tekijät ovat alan ammattilaisia, jotka haluavat jakaa osaamistaan. Usko itseesi, niin mekin uskomme sinuun!

Ennen kaikkea saat vakituisen työn, jota tehdään rehellisesti ja rennolla fiiliksellä. Koko tiimin tuki ja yhdessä työskentely ovat meillä arkipäivää ja auttavat saavuttamaan asetetut tavoitteet päivästä toiseen. Työn sujuessa hyvin, tarjoamme myös etätyömahdollisuuden.

Lisätietoa

Työajat sijoittuvat pääasiassa arkisin klo 9-17 välille, iltavuoroja saa tehdä klo 20 asti. Vapaaehtoisille on tarjolla myös leppoisia lauantaivuoroja klo 10-18 välillä. Toivomme kuitenkin, että pystyt osallistumaan ensimmäisen viikon palkalliselle koulutusjaksolle arkisin klo 9-17.

Jos tahdot tietää tehtävästä lisää, voit soitella Service Manager Marko Hänniselle arkisin klo 12-16, puh. 040 6311 995. Rekrytointitiimimme auttaa sinua mielellään rekrytointiprosessin etenemiseen liittyvissä kysymyksissä, cc.rekrytointi@manpowergroup.fi tai puh. 040 652 8810. 

Tule meille oppimaan, kehittymään ja viihtymään! Hakemuksesi voit jättää osoitteessa www.manpower.fi viimeistään 30.12.

Löydät somesta toimistomme meininkiä sekä myös myyjiemme kuulumisia, kannattaa käydä tutustumassa:

https://www.facebook.com/MGSCCSuomi/

https://www.instagram.com/mgsccsuomi/