TOIMISTOASSISTENTTI, Vantaa

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Vantaa
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Kaupan ala - Retail
Tehtävien määrä: 
1
 
Haemme kansainväliselle asiakkaalle Vantaalle
 
TOIMISTOASSISTENTTIA
 
Tehtäväsi toimistoassistenttina ovat monipuoliset ja vaihtelevat. Vastaat aulapalveluhenkilönä yrityksemme puhelinliikenteestä, vieraiden vastaanotosta, asiakaspalvelusta. Avustat ja tuuraat laskutukseen ja muihin taloushallintoon liittyvissä tehtävissä. Lisäksi annat tukesi markkinoinnin ja myynnin tukitehtäviin. Muut pienehkön toimiston yleiset työtehtävät kuuluvat myös toimenkuvaasi.
 
Tehtävä on vuoden määräaikaisuus, mutta mahdollisesti myöhemmin vakinaistuva.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää
 
- kaupallista AMK-tasoista koulutusta
- muutaman vuoden kokemusta vastaavista työtehtävistä, aikaisemman kokemuksen taloushallinnon tehtävistä katsomme eduksi
- sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
- hyvät it-taidot, kokemus taloushallinnon järjestelmistä on eduksi
- palveluhenkistä ja itsenäistä työotetta
 
Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työtehtävän jatkuvasti kehittyvällä ja kansainvälisellä alalla. 
 
Kiinnostuitko? Hae tehtävää osoitteessa www.manpower.fi. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella viimeistään 15.10.2018. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultti Liisa Jenkins, puh. 050 5273453, liisa.jenkins@fi.experis.com.