MYYJÄ

Kultaiset Pojat Oy on vuonna 2012 perustettu perheyritys, joka maahantuo, markkinoi ja myy tavarapyöriä Suomessa. Yritys on kasvanut Suomen tunnetuimmaksi tavarapyörien erikoisliikkeeksi ja segmenttinsä markkinajohtajaksi. Vuosien varrella valikoimaan on lisätty myös seniori-, apuväline- ja taittopyörät. Pyöriä myydään suoraan kuluttajille ja merkittävä osa myynnistä on sähköpyöriä. Vuonna 2019 Kultaiset Pojat Oy tulee vahvistamaan edelleen asemaansa Suomen sähköpyörämarkkinoilla.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Espoo
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt Espoon Mankkaalle positiivista ja asiakaslähtöistä

MYYJÄÄ,

työskentelemään kokoaikaisesti ajalle 1.3-1.10.2019.

Odotamme, että olet rohkea asiakaspalvelija sekä kiinnostunut tekniikasta ja polkupyöristä. Olet energinen ja oma-aloitteinen myyjä, joka kohtaa asiakkaat yksilöinä ja osaa inspiroida heitä ideoillaan kiinnostuen heidän tarpeistaan. Sinulla on erinomaiset kommunikointi- ja viestintätaidot ja teet työtä tuloshakuisesti sydämelläsi, sillä myynnin maailma on toinen kotisi. Työllistyt aluksi työsuhteeseen Manpowerin kautta, jonka jälkeen sinulla voi olla taidoistasi ja kiinnostuksestasi riippuen mahdollisuus rekrytoitua vakituisesti suoraan Kultaiset pojat Oy:n palvelukseen.

Tehtävänäsi myyjänä on vastata myymälän myynnistä, toimitusten vastaanottamisesta ja testiajojen järjestelyistä sekä ennen kaikkea unohtumattomasta asiakaskokemuksesta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

- kokemusta myynti- ja asiakaspalvelutyöstä

- kykyä yhdistää myyntityö ja hyvä asiakaspalvelu tuottavaksi kokonaisuudeksi

- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

- energistä, joustavaa ja itsenäistä työotetta

- kiinnostusta polkupyöriä ja niiden tekniikkaa kohtaan

- B –ajokortin luemme eduksi

Tarjoamme

- mielenkiintoisen työympäristön korkealaatuisten tuotteiden parissa

- kilpailukykyisen palkan ja ajanmukaiset työvälineet

- itsenäisen työn, jonka kehitykseen voi vaikutta myös itse

Kiinnostuitko? Hae tehtävään jo tänään, mutta viimeistään 31.1.2019 rekisteröimällä CV:si Manpowerin sivuilla ja painamalla ilmoituksessa olevaa HAE-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Recruitment Consultant Maria Kaukonen, maria.kaukonen@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Viimeinen hakupäivä
2019-01-31